Ultima oră
Franţa elimină Portugalia lui Cristiano Ronaldo la penalty-uri! ”Les Bleues” îşi iau revanşa pentru finala din 2016 Franţa elimină Portugalia lui Cristiano Ronaldo la penalty-uri! ”Les Bleues” îşi iau revanşa pentru finala din 2016
Mijlocaşul Toni Kroos a jucat ultimul meci al carierei Mijlocaşul Toni Kroos a jucat ultimul meci al carierei
Americanul Fabiano Caruana a câştigat Superbet Chess Classic 2024 Americanul Fabiano Caruana a câştigat Superbet Chess Classic 2024
UEFA a validat prezenţa echipelor OGC Nice şi Girona în ediţia 2024-2025 a cupelor europene UEFA a validat prezenţa echipelor OGC Nice şi Girona în ediţia 2024-2025 a cupelor europene
Ce transfer mai vrea să facă Gigi Becali la FCSB! ”S-ar putea” Ce transfer mai vrea să facă Gigi Becali la FCSB! ”S-ar putea”
Adrian Mititelu, tiradă după decizia Tribunalului Bucureşti Adrian Mititelu, tiradă după decizia Tribunalului Bucureşti

”O ruşine de echipă” . Discurs fără menajamente, după Franţa - Belgia | EXCLUSIV

Europa League Publicat pe luni, 21:56
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/21651212/2/imagine-whatsapp-2024-07-01-la-19-42-45-7a59573e.jpg

Franţa a învins la Dusseldorf, scor 1-0, echipa naţională a Belgiei, în optimile de finală ale Euro 2024.

Franţa s-a calificat în sferturi cu un autogol al lui Vertonghen.

Într-o primă repriză fără mari valenţe tehnice, belgienii au avut prima ocazie importantă la şutul lui De Bruyne, parat de Mike Maignan, în minutul 24. Au urmat şanse pentru cocoşii galici. Mai întâi a ratat Marcus Thuram, lovitură de cap din careu, respinsă de Casteels, în minutul 33.

A urmat apoi Tchouameni, care a irosit două ocazii – prima în minutul 45, şut puţin peste poartă de la marginea careului, apoi, în repriza secundă, minutul 49, şut de la distanţă, repins în corner de Casteels.

În minutul 61 Theo Hernandez a intervenit excelent, blocându-l pe Carrasco în careu, iar Maignan a intervenit extraordinar în faţa lui Lukaku, în minutul 71. Saliba a trimis puţin pe lângă poartă, în minutul 74, anunţând parcă autogolul lui Vertonghen, din minutul 85, fundaşul belgian deviind şutul lui Kolo-Muani.

Imediat după meci, Bogdan Cosmescu a avut un discurs fără menajamente la adresa „Cocoşilor Galici”. Acesta este de părere că Franţa nu ar trebui să ofere mult mai mult în teren, având în vedere valoarea lotului.

„Este o ruşine. Nu mă feresc de cuvinte. Ai tot timpul 4-6 soluţii pe fiecare post. Nu poţi să îţi dai cu stângul în dreptul şi să iasă autogol. Nu se poate! Şi apoi să te îmbrăţişezi cu atâta foc.

Este o ruşine de echipă, la ce jucători are. Nu e normal să poţi să oferi un spectacol şi să joci mizeria asta. Nu se poate aşa ceva.” , a spus Bogdan Cosmescu, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele