Ultima oră
VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico
OFICIAL | Gabi Torje a semnat OFICIAL | Gabi Torje a semnat
Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB
VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni
Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale
EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm" EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm"

O nouă mutare între două rivale din Superliga! Oficialul clubului a transmis un mesaj clar. ”Avem relaţii mult prea bune cu acest club”

CFR Cluj Publicat pe 5 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21483301/1/rapid-bucuresti-otelul-galati-superliga-superbet-3-02-2024.jpg

Cristi Balaj a vorbit despre posibilul transfer al lui Alexandru Albu la CFR Cluj.

Adrian Mutu are un început de mandat perfect la ardeleni, dar e încă în căutare de întăriri. Ţinta este un experimentat mijlocaş al Rapidului, pe care l-a avut elev când a pregătit formaţia din Giuleşti.

Este vorba despre Alexandru Albu (30 de ani), care se află în ultimele 6 luni de contract cu formaţia din capitală. Fotbalistul a venit la Rapid în vara anului 2021, de la Concordia Chiajna, iar în acest sezon a bifat 22 de partide în Superliga, fiind om de bază.

Balaj nu a oferit foarte multe detalii referitoare la mijlocaşul giuleştenilor, dorindu-şi să păstreze relaţia bună dintre cele două cluburi.

”Noi, în situaţia în care am fi întrebaţi de un jucător de la Rapid, mai ales dacă acel jucător este sub contract, prima dată vom contacta oficialii clubului Rapid. Avem relaţii mult prea bune cu acest club şi vrem să le păstrăm în continuare.

El (n.r. Adi Mutu, antrenorul CFR Cluj) nu vorbeşte despre transferuri, iar noi vorbim despre transferuri după ce s-au realizat, indiferent de ce jucător vorbim. Din străinătate sau din România. Cel puţin aşa fac eu.

Din păcate, există persoane care au un interes în a creşte cota jucătorilor. Se întâmplă şi în cazul nostru legat de unii jucători. Şi care transmit sau se folosesc de mass-media în a spune că există cluburi interesate de anumiţi jucători”, a declarat Cristian Balaj, pentru iAM Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele