Ultima oră
Revine Mircea Lucescu în antrenorat? Răspunsul ferm dat de Il Luce Revine Mircea Lucescu în antrenorat? Răspunsul ferm dat de Il Luce
Englezii Anthony Taylor şi Michael Oliver vor arbitra primele două sferturi de finală Englezii Anthony Taylor şi Michael Oliver vor arbitra primele două sferturi de finală
Anca Todoni şi-a încheiat parcursul de excepţie la Wimbledon. Nu i-a putut face faţă lui Coco Gauff Anca Todoni şi-a încheiat parcursul de excepţie la Wimbledon. Nu i-a putut face faţă lui Coco Gauff
LeBron James a semnat LeBron James a semnat
Naţionala revine cu întârziere în ţară! Avionul are probleme tehnice Naţionala revine cu întârziere în ţară! Avionul are probleme tehnice
Gigi Becali a spus lucrurilor pe nume după eliminarea României de la EURO: ”Olanda joacă ca FCSB. Niciodată Marin nu poate fi în faţa lui Şut!”

Gigi Becali a spus lucrurilor pe nume după eliminarea României de la EURO: ”Olanda joacă ca FCSB. Niciodată Marin nu poate fi în faţa lui Şut!”

O echipă din Superliga s-a despărţit de căpitan. ”După cinci ani plini de momente memorabile”

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 13 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21628735/1/liga-1.jpg

Despărţiri surprinzătoare la UTA Arad! Florin Iacob (30 ani) şi Danylo Kucher (27 ani) nu vor continua sub comanda lui Mircea Rednic.

Iacob a fost om de bază în angrenajul arădenilor, pentru care a jucat timp de 5 ani şi a fost căpitan. Uraineanul Kucher a avut prestaţii solide în sezonul trecut, când UTA a terminat pe primul loc în play-out.

”Mulţumim pentru tot, Florin Iacob, mult succes în viitor!

După cinci ani plini de momente memorabile, vine şi clipa în care drumurile se despart, fără să uităm, însă, de bucuriile trăite împreună.

Florin Iacob a sosit la UTA în vara lui 2019 şi a fost, de atunci, principalul număr unu în poarta noastră. Promovarea pe prima scenă, convocările în echipa naţională a României, paradele de neuitat  - cu banderola de căpitan pe braţ - ori contribuţiile decisive la atâtea victorii memorabile l-au făcut pe Florin să fie unul din cei mai iubiţi fotbalişti de către tribuna arădeană.

Îţi mulţumim, Florin, pentru tot ce ne-ai oferit şi îţi urăm multă baftă în tot ce îţi propui!

Mulţumim, Danylo Kucher!

Portarul sosit din Ucraina în februarie 2023 îşi încheie contractul cu UTA în această vară. 

Danylo a avut contribuţia sa importantă la câştigarea play-out-ului Superligii 2023-2024, iar pentru acest lucru, dar şi pentru tot efortul depus în perioada petrecută la noi, îi mulţumim!

Succes în viitor, Danylo!”, au anunţat arădenii.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele