Ultima oră
VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico
OFICIAL | Gabi Torje a semnat OFICIAL | Gabi Torje a semnat
Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB
VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni
Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale
EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm" EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm"

O echipă din România transferă masiv tineri jucători din Nigeria. ”Trei dintre ei au semnat deja”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 31 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21447313/1/minge.jpg

Corvinul Hunedoara intră pe filiera africană şi aduce tineri jucători din Nigeria, prin intermediul cunoscutului agent Bogdan Apostu.

Agentul a dezvăluit că a participat la un trial şi a remarcat 7 jucători, dintre care 3 au fost acontaţi de formaţia din Liga 2.

”Se simte febra transferurilor. Uşor, uşor echipele încep să-şi intre în pâine şi interesul e mare. Începe şi Liga 1 ceva mai devreme. În Liga a II-a nu se mişcă nimic acum. Majoritatea vor să se întărească.

Fiecare echipă are particularităţi, dar în general se caută jucători liber de contract. Prea puţine echipe îşi permit să plătească sume de transfer pentru fotbalişti. Doar FCSB, CFR şi Craiova îşi permit. Mai nou Rapidul a intrat pe nişa cluburilor care-şi permit să plătească sume şi cam atât.

E clar că-ţi asumi lucruri foarte mari. Însă e foarte greu să găseşti un jucător cu partide jucate în iarnă pentru că nimeni nu renunţă la un jucător bun. Majoritatea echipelor trebuie să facă un compromis şi norocul joacă un rol important. E foarte greu să ai succes cu jucători care n-au jucat. Perioada de pregătire e foarte scurtă şi la final de ianuarie începe campionatul.

E un proiect nou pe care l-am început recent prin prisma lui Yakubu, jucătorul nigerian. Am creat cu mai mulţi agenţi din alte ţări o chestie extrem de interesantă în sensul în care cele mai importante 10 academii din Nigeria să facă cele mai importante selecţii pe zone.

Acolo sunt peste 200 de milioane de oameni, ţară mare cu potenţial pe măsură. E o ţară săracă şi de acolo se pot naşte marii fotbalişti. Am fost acum o săptămână şi am văzut meciuri încontinuu. Au fost 450 de jucători şi eu am ales 7 de acolo. Pentru 3 din cei 7 pe care i-am ales au venit ulterior invitaţii de la Watford, Kayserispor şi Albacete.

Trei dintre ei au semnat deja la Corvinul Hunedoara. Sunt doi jucători de atac importanţi. Au 18 ani. Şi al treilea e un fundaş central de picior stâng care mi-a plăcut foarte mult şi care va împlini 18 ani în februarie. Cred că se potrivesc şi se pliază foarte bine pe tot ceea ce înseamnă proiectul Corvinului de la Hunedoara. Sunt sigur că vor deveni fotbalişti importanţi aici”, a spus Apostu, pentru cei de la iAMsport.ro

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele