Ultima oră
Raul Florucz, decizie finală după ce a aflat că Mircea Lucescu doreşte să îl convoace Raul Florucz, decizie finală după ce a aflat că Mircea Lucescu doreşte să îl convoace
Mircea Lucescu, mesaj imperativ pentru cluburile din România! "Această echipă naţională ar trebui să dea un exemplu" Mircea Lucescu, mesaj imperativ pentru cluburile din România! "Această echipă naţională ar trebui să dea un exemplu"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a făcut anunţul momentului! Ce se întâmplă cu Louis Munteanu NEWS ALERT | Neluţu Varga a făcut anunţul momentului! Ce se întâmplă cu Louis Munteanu
Victorie uriaşă obţinută de naţionala U21 a României Victorie uriaşă obţinută de naţionala U21 a României
Echipa pe care ar vrea să o antreneze Elias Charalambous Echipa pe care ar vrea să o antreneze Elias Charalambous
Clubul Nottingham Forest, amendat cu aproape 900.000 de euro Clubul Nottingham Forest, amendat cu aproape 900.000 de euro

”O echipă care nu are drept de promovare şi doar stă acolo”. Giani Kiriţă e de acord cu Ahmed Bani

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 17 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21127954/1/kir.jpg

Dinamo a câştigat derby-ul cu Steaua, scor 3-0, în penultima etapă a play-off-ului din Liga II. Meciul a fost întrerupt pentru 7 minute, după ce fanii oaspeţilor au aruncat cu torţe pe teren.

Giafer a marcat primul gol al meciului în minutul 78, iar Ghezzali a înscris în minutul 90+4 şi în minutul 90+9 (din penalty).

Pe fondul unor contre verbale cu Balgiu, Ahmed Bani a avut un discurs dur despre formaţia ”militară”, despre ca a punctat că nu e Steaua.

De partea sa a sărit un alt dinamovist, Giani Kiriţă (46 de ani), care a şi purtat banderola de căpitan la formaţia din ”Ştefan cel Mare”.

”Eu vreau s-o văd pe Dinamo acolo unde îi este locul, să joace cu Steaua în Liga 1. Dar, pentru jucători, experienţa a fost destul de bună. Eu zic că este doar o singură Steaua. O echipă care nu are drept de promovare şi doar stă acolo... Nu ştiu ce echipă este asta.

E o reacţie bună (n.r.- a lui Ahmed Bani), după meci, adrenalina la maximum... A reacţionat bine. Sunt rezervat, pentru că este un meci de Liga 2 şi nu-mi cade bine. Acest derby îl vreau în Liga 1, cu o echipă care să emită pretenţii. Faptul că sunt reacţii şi jucătorii pun suflet pentru Dinamo, mă bucură tare”
, a spus Kiriţă, pentru PlaySport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele