Ultima oră
Încă o echipă cu ambiţii mari din Liga 2 şi-a demis antrenorul Încă o echipă cu ambiţii mari din Liga 2 şi-a demis antrenorul
Adrian Mutu a anunţat ce echipa din Superliga vrea să antreneze. ”Îmi place că începe să-şi revină” Adrian Mutu a anunţat ce echipa din Superliga vrea să antreneze. ”Îmi place că începe să-şi revină”
Organizator şi pilot, Ferencz Csaba revine pe traseul Trofeului Poiana Braşov Organizator şi pilot, Ferencz Csaba revine pe traseul Trofeului Poiana Braşov
Cazul rugbiştilor acuzaţi de viol în Argentina: Presupusa victimă a depus un certificat medical care atestă că nu suferă de sindromul Willebrand Cazul rugbiştilor acuzaţi de viol în Argentina: Presupusa victimă a depus un certificat medical care atestă că nu suferă de sindromul Willebrand
Omagiu al lui Cristiano Ronaldo pentru Rafael Nadal. „Ai inspirat milioane de oameni din întreaga lume”. Reacţia lui Real Madrid Omagiu al lui Cristiano Ronaldo pentru Rafael Nadal. „Ai inspirat milioane de oameni din întreaga lume”. Reacţia lui Real Madrid
Zamalek continuă să spere în „telenovela” Boupendza! Poziţia clubului după anunţul FIFA. „Toată lumea se aştepta la asta” Zamalek continuă să spere în „telenovela” Boupendza! Poziţia clubului după anunţul FIFA. „Toată lumea se aştepta la asta”

”Nu mă aşteptam să mă întorc”. Revenire importantă la Dinamo

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 24 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21236616/1/din.jpg

Dinamo s-a impus de o manieră clară, scor 10-2, în primul amical al verii, împotriva formaţiei Muscelul Câmpulung, din Liga 3. Meciul a avut loc la Snagov.

”Roş-albii” s-au distrat cu formaţia din liga 3 şi i-au administrat o înfrângere usturătoare, chiar dacă Ovidiu Burcă nu s-a aflat pe bancă pentru acest meci, fiind ocupat cu Licenţa PRO.

Ricardo Grigore (24 de ani) s-a ălătrut celor de la Dinamo, după ce i-a expirat împrumutul la FCU Craiova. Fundaşul a dezvăluit că a crezut că nu mai are contracct cu formaţia lui Ovidiu Burcă.

"Mă bucur că m-am întors, mă bucur că am găsit lucruri frumoase aici şi sper să facem o imagine frumoasă în Liga 1 în sezonul ăsta.

Nu mă aşteptam să mă întorc la Dinamo, pentru că nu ştiam... a fost o situaţie dificilă. Nu ştiam că mai am contract cu Dinamo, au fost nişte chestii mai delicate. Dar aşa a vrut Dumnezeu şi mă bucur că sunt acasă.

În iarnă am vrut să plec de la Craiova, apoi m-au sunat cei de la club şi mi-au zis “Stai puţin, că încă mai aparţii de Dinamo”. Am rămas şocat, nu ştiam că mai am contract cu Dinamo, am discutat cu ei.

Când am plecat de la Dinamo, s-a plătit o sumă de bani pe mine şi urma să se mai plătească o sumă în vara asta. Pe acord de transfer scria “transfer“, apoi, după discuţiile dintre domnul Mititelu şi Răzvan Zăvăleanu, s-a modificat contractul şi au scris împrumut”
, a explicat Grigore.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele