Ultima oră
VIDEO | Tavi Popescu a sclipit după mult timp şi a dat replica. ”Nu cred că dacă mi-am făcut părul aşa nu mai ştiu să joc” VIDEO | Tavi Popescu a sclipit după mult timp şi a dat replica. ”Nu cred că dacă mi-am făcut părul aşa nu mai ştiu să joc”
Alexandru Maxim, gol cu Beşiktaş. Gaziantep a obţinut un rezultat bun Alexandru Maxim, gol cu Beşiktaş. Gaziantep a obţinut un rezultat bun
Marius Şumudică şi-a anunţat demisia! Marius Şumudică şi-a anunţat demisia!
”Tricolorii” au efectuat primul antrenament înaintea meciurilor cu Cipru şi Lituania ”Tricolorii” au efectuat primul antrenament înaintea meciurilor cu Cipru şi Lituania
Gigi Becali, nervos după victoria cu Gloria Buzău! "Nu avem profesionalism! Nu trebuie să fiu băiat bun" Gigi Becali, nervos după victoria cu Gloria Buzău! "Nu avem profesionalism! Nu trebuie să fiu băiat bun"
Victorie de consolare pentru Răzvan Lucescu în campionatul Greciei Victorie de consolare pentru Răzvan Lucescu în campionatul Greciei

”Nu e uşor să joci în faţa suporterilor”. Dragoş Bon, succes de moral

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 1 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21332791/1/bon.jpg

Universitatea Craiova a învins clar pe teren propriu, scor 5-1, formaţia FC Botoşani, într-un meci contând pentru etapa a 11-a din Superligă.

Dezamăgit de atitudinea fanilor, Dragoş Bon a ţinut să îşi felicite elevii pentru victoria categorică.

”Nu e uşor să joci în faţa suporterilor, lumea a fost destul de ostilă. Îi înţelegem, mă bucur că băieţii s-au mobilizat. Noi eram obişnuiţi ca publicul să ne împingă de la spate.

Mă bucur pentru Marian Danciu, aşteptam acest gol. I-am spus că simţeam că va marca. Avea nevoie să îşi încununeze cu un gol evoluţiile din ultima perioadă.

Schimbarea lui Căpăţînă nu a fost neapărat pentru poziţionarea defectuoasă, dar avea un cartonaş galben, era un jucător care îi poate pune probleme şi fost ca o măsură de prevenţie. Căpăţînă e un jucător inteligent, care se adaptează la ceea ce îi cerem.

Ca orice jucător, când trece prin momente dificile, e greu să îşi revină, dacă şi suporterii sunt ostili. A fost o modificare din punct de vedere tactic. Andrei trebuie să vină pe început de joc cu acea presiune, cu acea viteză. Îmi doresc ca el să depăşească acest moment, să marcheze şi să fie cel pe care îl cunoaştem”,
a concluzionat Bon.

mail-share icon Email
viewscnt