Ultima oră
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”

Nu e Adi Mutu! Antrenorul aflat în pole-position pentru a o prelua pe Sepsi: „Anumite lucruri contează”

Sepsi OSK Publicat pe 5 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21723527/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-universitatea-craiova-superliga-superbet-11-08-2024-2.jpg

Sepsi a ajuns la 6 meciuri consecutive fără victorie, în care a bifat un bilanţ de 4 înfrângeri şi doar două egaluri.

  • România - Lituania, 9 septembrie, ora 21:45, în direct pe Prima TV

Deşi părea că Bernd Storck va mai rămâne cel puţin pâna la duelul cu FC Botoşani de vineri, 13 septembrie, acesta a fost demis în cursul zilei de joi, 5 septembrie.

Anunţul oficial a fost făcut de clubul covăsnean joi dimineaţa, prin intermediul reţelelor de socializare.

Conducerea clubului a început deja să caute un nou antrenor pentru a avea timp să pregătească următoarea partidă din Superliga.

Deşi cel mai vehiculat nume este Adi Mutu, se pare că Leo Grozavu ar putea reveni pe banca tehnică a covăsnenilor.

Tehnicianul cu experienţă în Superliga care a petrecut 2 sezoane ca antrenor la Sepsi în perioada 2019/2021 a fost surprins când a auzit de demiterea lui Bernd Storck şi a declarat că are o relaţie foarte bună cu clubul.

„Deocamdată Sepsi are antrenor…. (n.r. când a aflat că Storck a fost demis) Au reziliat contractul? Cu Bernd Storck? Nu cunoşteam treaba asta. Mi-aţi dat o veste, da. Aşa cum şi ieri am primit o veste (n.r.-cu Poli Iaşi).

Nu cunosc ce s-a întâmplat în interior, dar eu am păstrat o relaţie foarte bună. Am lucrat foarte bine, m-am simţit foarte bine. Sepsi chiar a fost un loc unde chiar m-am simţit bine. Cei de acolo decid dacă am colaborat bine.

Cel puţin ca rezultate în campionat a fost cea mai bună performanţă pe care au obţinut-o. Probabil că anumite lucruri contează. Relaţia interumană este iarăşi foarte importantă. Ce a depins de mine, eu m-am străduit să fac lucrurile la cel mai înalt nivel”, a declarat Leo Grozavu, potrivit Sport pe Surse.

Rămâne de văzut ce alegere va lua Laszlo Dioszegi pentru postul de antrenor, mai ales că situaţia este una foarte complicată la formaţia din Sfântu Gheorghe.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele