Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Notele lui Banciu | Radu Banciu, despre situaţia lui Gabi Tamaş. ”E uşor de aruncat la lada de gunoi a fotbalului românesc”

Petrolul Ploiești Publicat de Ovidiu Neacşu pe 20 oct 2022
mail-share icon Email

Gabriel Tamaş, unul dintre cei mai buni fundaşi din SuperLigă, în ciuda vârstei sale de 38 de ani, s-a înţeles cu Petrolul Ploieşti pentru rezilierea contractului, în urma unei întâlniri cu preşedintele ”lupilor galbeni”, Costel Lazăr.

Radu Banciu a vorbit despre înregistrarea audio, în care fundaşul are un discurs dur cu privire la suporterii ”lupilor galbeni”.

”La câte echipe a jucat Tamaş, dacă am avea de la toate acelaşi extras, iar în locul suporterilor Petrolului să fie suporterii Astrei şi al restul echipelor. Ar fi senzaţional! Îţi dai seama ce monolog de excepţie am avea. Pe de altă parte, eu făcând notă discordantă nu pot să blamez un om doar pentru sinceritatea lui. Sunt foarte convins că sunt foarte mulţi fotbalişti pe lumea asta, care gândesc exact ca el, sunt foarte mulţi jurnalişti care gândesc exact ca Tamaş, sunt foarte mulţi telespectatori care gândesc ca el, sunt foarte mulţi suporteri care gândesc ca el.

Atât doar că trebuie să vină Tamaş, care finalmente e uşor de aruncat la lada de gunoi a fotbalului românesc, să ne spună toate astea. Eu nu o să fac pe oripilatul acum şi nu o să pronunţ nicio sancţiune împotriva lui, pentru că din fericire e uneori indicat să mai ascultăm şi astfel de opinii. Nu trebuie să fim absolut toţi pe planeta asta pe acelaşi principii: să minţim, să fim convenţionali, să facem compromisuri şi să spunem ce nu gândim.

Eu nu vin aici să-l execut pe Gabi Tamaş, nu era necesar să le auzim pe astea ca să ştim exact ce gândeşte, dar eu mă tem că şi alţii gândesc aşa”, a spus Radu Banciu, în emisiunea Notele lui Banciu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri