Ultima oră
”Toată lumea m-a primit cu căldură”. A ajuns în Superliga şi s-a declarat impresionat de ce a găsit în România ”Toată lumea m-a primit cu căldură”. A ajuns în Superliga şi s-a declarat impresionat de ce a găsit în România
Belgianul Remco Evenepoel, a doua oară consecutiv campion mondial la contratimp Belgianul Remco Evenepoel, a doua oară consecutiv campion mondial la contratimp
”Nu mai există recunoştinţă”. Mircea Rednic, foarte supărat după ce Răzvan Oaidă a ales altă echipă din Superliga ”Nu mai există recunoştinţă”. Mircea Rednic, foarte supărat după ce Răzvan Oaidă a ales altă echipă din Superliga
”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4 ”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4
Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic” Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic”
Alibec a explicat de ce nu a executat al doilea penalty cu Sepsi. ”Dacă n-a marcat, am luat eu mingea, ce să fac?” Alibec a explicat de ce nu a executat al doilea penalty cu Sepsi. ”Dacă n-a marcat, am luat eu mingea, ce să fac?”

Nota acordată de englezi lui Istvan Kovacs. ”Nu a fost în vârful meciului. Unele decizii ciudate pentru ambele echipe”

Champions League Publicat de Ovidiu Neacşu pe 27 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20687109/1/kovacs-fb.jpg

Maniera de arbitraj a lui Istvan Kovacs din Man. City - Real Madrid 4-3 nu a fost pe placul tuturor. Jurnalistul englez, Jack Gaughan, care a dat notele meciului, pentru Daily Mail, l-a criticat pe centralul român.

Jurnalistul englez i-a acordat nota 5 lui Istavn Kovacs, motivând că „Nu a fost în vârful meciului. Unele decizii au fost ciudate pentru ambele echipe”.

Martin Samuel, unul dintre cei mai valoroşi jurnalişti sportivi britanici, a avut şi el câteva obiecţii faţă de modul în care centralul român a condus partida. Samuel l-a lăudat pe Kovacs în urmă cu câteva săptămâni pentru deciziile pe care le-a luat în partida din ”sferturi”, Manchester City - Atletico Madrid, dar de această dată a comentat câteva faze.

”Trecuseră 74 de minute când Zincenko a fost răsturnat spectaculos la marginea careului. Jucătorii Madridului au văzut faultul şi unii s-au oprit. Nu toţi. A fost agitaţie în jurul lui Silva, care a pătruns în careu cu mingea la picior. De-abia atunci au realizat că românul Istvan Kovacs lăsase avantaj.

Printre cei care se opriseră a fost şi portarul Courtois. De-abia s-a mişcat la şutul lui Silva. Kovacs arăta cu fermitate că a fost un gol corect”, a scris jurnalistul britanic.

Despre faza în care Istvan Kovacs a acordat penalty pentru Real Madrid, acesta a scris: ”Când Laporte a vrut să îndepărteze mingea la o centrare, balonul i-a şters capul şi apoi mâna întinsă. Penalty pentru Kovacs. A părut aspru. Gestul lui Laporte a fost accidental, de neevitat. Dar acestea sunt regulile moderne”.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri