Ultima oră
VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico
OFICIAL | Gabi Torje a semnat OFICIAL | Gabi Torje a semnat
Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB
VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni
Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale
EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm" EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm"

”Noi vrem să aducem jucători români”. Ofertă pentru Rareş Pop!

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 6 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21452317/1/pop.jpg

Rareş Pop (18 ani) a fost ofertat de Rapid. Mijlocaşul celor de la UTA Arad este unul din cei mai atractivi jucători ai momentului din Superliga.

Victor Angelescu, acţionat la Rapid, a anunţat că arădenii au cerut un preţ mult mai mare raportat la cât ofereau giuleştenii.

Giuleştenii sunt foarte activi pe piaţa transferurilor şi i-auadus în această iarnă pe: Florent Hasani (26 de ani), Borisav Burmaz (22 de ani) şi Ermal Krasniqi (25 de ani).

”Nu pot să vă spun exact care a fost oferta, dar pot să spun că am fost şi suntem interesaţi de Rareş Pop şi de jucători de acest profil.

Într-o emisiune, am auzit că s-a spus că se transferă prea mulţi jucători străini şi prea puţini români. Noi vrem să aducem jucători români, dar e ceva incredibil ce se întâmplă la unele cluburi. Sunt exagerate anumite sume.

Este şi cazul lui Rareş Pop, şi cazul altor jucători români. Patronii şi preşedinţii de la noi visează la nişte sume… Au vrut mult peste un milion pe Rareş Pop. Dacă ai reuşit să vinzi o dată cu 1.8 milioane şi ştim care a fost deznodământul, nu înseamnă că poţi să vinzi tot timpul”, a dezvăluit Angelescu, pentru Digi Sport.

Născut la 14 iunie 1999 şi crescut în Academiile arădene UTA şi Atletico, Rareş Pop a devenit rapid un exemplu mai ales în rândurile tinerilor din Arad, atât datorită reprezentaţiilor entuziasmante din teren, cât şi datorită interesului pe care îl acordă şcolii.

A debutat anul trecut în tricoul primei echipe, pe 1 mai, într-un meci cu FC ”U” Craiova 1948, iar sezonul trecut a semnat patru reuşite pe prima scenă şi a fost autorul a tot atâtor assisturi.

Rareş Pop, unul dintre cei mai buni tineri din SuperLiga, în atenţia echipei Rapid 

Rareş Pop este cotat la 400.000 de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com. El a marcat trei goluri în aces sezon, în 23 de partide, iar în total are în tricoul formaţiei din Arad 57 de jocuri, şapte goluri şi patru pase decisive.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele