Ultima oră
Ce sumă va câştiga Jurgen Klopp la Red Bull Ce sumă va câştiga Jurgen Klopp la Red Bull
NEWS ALERT | Ce doi, OUT pentru meciul cu Cipru! Lotul ales de Mircea Lucescu NEWS ALERT | Ce doi, OUT pentru meciul cu Cipru! Lotul ales de Mircea Lucescu
Mircea Lucescu, mesaj clar după criticile aduse pentru neconvocarea lui Bîrligea. „Nu se poate face asta” Mircea Lucescu, mesaj clar după criticile aduse pentru neconvocarea lui Bîrligea. „Nu se poate face asta”
Fostul antrenor a lui Real Madrid a văzut ultimele meciuri ale madrilenilor şi a tras concluzia. „Nu înţelege că trebuie să muncească din greu” Fostul antrenor a lui Real Madrid a văzut ultimele meciuri ale madrilenilor şi a tras concluzia. „Nu înţelege că trebuie să muncească din greu”
VIDEO | Peste 100 de suporteri i-au aşteptat pe tricolori la hotel, după antrenamentul oficial din Cipru VIDEO | Peste 100 de suporteri i-au aşteptat pe tricolori la hotel, după antrenamentul oficial din Cipru
Preţuri exorbitante pentru biletele la faza finală a Cupei Davis, unde Rafael Nadal va juca pentru ultima oară Preţuri exorbitante pentru biletele la faza finală a Cupei Davis, unde Rafael Nadal va juca pentru ultima oară

Nicolo Napoli, foarte aproape de barajul pentru Conference League. ”Era un meci fundamental pentru noi, dar şi pentru ei”

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 28 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21109434/1/fc-universitatea-cluj-u-craiova-1948-superliga-superbet-08-04-2023-2.jpg

FCU Craiova a câştigat pe teren propriu, scor 1-0, cu Chindia Târgovişte într-un meci din etapa a 6-a a play-out-ului Superligii.

Oltenii au făcut un pas mare către bătălia pentru play-off-ul de Conference League, iar Nicolo Napoli a declarat că a fost un meci foarte important în economia sezonului.

Echipele clasate pe locurile 1 şi 2 în play-out vor juca un meci de baraj pentru Conference League, pe terenul celei mai bine clasate. Câştigătoarea va evolua contra echipei ce încheie play-off-ul pe 3!

”Am făcut bine, am avut ocazii de a dea gol. Mergem înainte. (n.r. cine va executa următorul penalty) Următorul penalty? Nu ştim, vedem săptămână viitoare.

Important e că am câştigat azi, am luat punctele. Preparatorul nostru a luat un roşu. Era un meci fundamental pentru noi, dar şi pentru ei. Eu îmi felicit jucătorii că au făcut un meci foarte bun”
, a spus italianul, la flash-interviuri.

FCU Craiova este pe locul 1 în play-out, cu 31 de puncte, în timp ce Chindia se află pe locul 7, cu 22 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt