Ultima oră
Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată” Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată”
Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas” Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas”
VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru
VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte” VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte”
VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct” VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct”
Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV

Nicolae Stanciu a mai cucerit un trofeu. A fost decisiv în Supercupa Chinei

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 8 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21090284/1/mczoptyznizoyxnoptlhztu4ytc3otmznziyodqzodyxmwfinje5nza3ymjm-thumb.jpg

Nicolae Stanciu a început cu dreptul sezonul în China. Internaţionalul român a reuşit să câştige şi Supercupa, cu cei de la Wuhan Three Towns.

Campionii de la Wuhan s-au impus în faţa celor de la Shandong Taishan, scor 2-0. Stanciu a fost din nou decisiv, el a oferit pasa decisivă la ultimul gol.

Pentru internaţionalul român este al 14-lea trofeu din carieră. Deşi suntem aproape de jumătatea lunii mai, el a bifat abia primul meci oficial la echipa de club pe acest an.

O carieră impresionantă pentru Nicolae Stanciu

10 goluri şi 13 pase decisive a reuşit Nicolae Stanciu pentru Wuhan Three Towns în 28 de meciuri oficiale.

25 de goluri şi 28 de pase de gol şi-a trecut în cont Stanciu la Slavia Praga în 111 partide din toate competiţiile. Cu Slavia, Nicolae Stanciu a câştigat de două ori campionatul Cehiei (2019-2020 şi 2020 – 2021, sezon în care a cucerit şi Cupa).

Înainte să ajungă la Slavia, polivalentul mijlocaş ofensiv a îmbrăcat şi tricoul rivalei Sparta Praga de 34 de ori, pentru care a înscris de 10 ori şi a furnizat alte 10 pase decisive.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele