Ultima oră
Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată” Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată”
Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas” Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas”
VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru
VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte” VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte”
VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct” VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct”
Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV

Nici CFR Cluj nu scapă de problemele de lot. Absenţe importante pentru duelul cu FCSB

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 8 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21090250/1/cfr-fcsb.jpg

CFR Cluj şi FCSB vor juca duminică, de la ora 21:00, în derby-ul din play-off-ul Superligii. Partida va fi în direct pe PrimaSport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Ardelenii au probleme de lot pentru derby-ul cu FCSB. Campioana nu se va putea baza pe trei oameni de bază: Ciprian Deac, Mario Camora şi Nana Boateng.

”Eu mi-aş fi dorit să îi am, îi clar, dar nu e bine să găsim numai scuza asta, că nu joacă Deac, Camora şi Boateng. Trebuie să intrăm pe teren şi să dăm tot ce avem mai bun.

Sunt convins că stadionul va fi plin, lumea va dori victoria. Nu ai timp să le explici la lume că nu a jucat nu ştiu cine. Băieţii care au intrat pe teren trebuie să demonstreze că merită să fie la CFR Cluj”
, a spus Dan Petrescu.

FCSB şi-a recuperat un om important

La conferinţa premergătoare partidei, Elias Charalambous a anunţat că Adrian Şut şi-a revenit după accidentare şi va fi în lot. Totuşi, Octavian Popescu nu va putea juca. 

”E foarte bine. Va fi în echipă!”

”V-am spus de săptămâna trecută că toate jocurile de acum vor fi dificile şi ştim că mâine vom avea un meci greu cu CFR. O echipă bună pe teren propriu, mergem acolo să câştigăm cele trei puncte. Va fi greu.

Suntem într-o perioadă bună. Psihicul jucătorilor e unul bun, iar obiectivul e obţinerea celor trei puncte.

Ştiu importanţa momentului în care mă aflu aici. Din prima zi am fost încântat. Sper ca la finalul sezonului să facem fanii fericiţi. Echipa a jucat foarte bine, staff-ul a făcut lucruri bune până să vin eu. Vreau să îi mulţumesc lui Pintilii.

Şut este foarte bine, e în echipă. Octavian Popescu nu e pregătit încă”, a spus Elias Charalambous, la conferinţa de presă.

În clasament, CFR Cluj este pe locul secund, cu 34 de puncte. FCSB se află pe poziţia numărul 3, cu 33 de puncte.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele