Ultima oră
Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată” Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată”
Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas” Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas”
VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru
VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte” VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte”
VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct” VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct”
Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV

NEWS ALERT ǀ UTA Arad a reintrat în posesia mărcii

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 7 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21089593/1/uta.jpg

Clubul UTA Arad a anunţat pe site-ul propriu, că a devenit proprietarul mărcii UTA.

„Marca UTA a ajuns definitiv acolo unde îi este locul, la club. Normalitatea s-a stabilit în urma unui nou acord încheiat cu proprietarul mărcilor, domnul Călin Costea. Clubul nostru a intrat astfel definitiv în posesia mărcii pe care o deţinea până acum doar temporar. Marca nu va mai fi deţinută de acum încolo de persoane fizice sau de alte organizaţii, doar exclusiv de clubul UTA.

Prin adjudecarea definitivă a acestui patrimoniu, valoarea clubului a crescut substanţial. Suntem în continuare onoraţi să administrăm această marcă!” se arată în comunicatul publicat de către club.

Primul meci după reintrarea în posesie a mărcii

Partida FC Voluntari - UTA, din runda 3 a play-out-ului Superligii, va avea loc sâmbătă de la ora 15:00 şi va putea fi urmărită în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro.

  • Golurile, ratările şi informaţiile importante despre meciul de Superligă vor fi redate în format LIVE VIDEO pe site-ul PrimaSport.ro

FC Voluntari a ajuns la şase meciuri consecutive fără înfrângere, după victoria din etapa trecută în faţa lui FC Argeş, scor 2-0. Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu merge foarte bine în play-out, lucru ce se vede din poziţia în clasament a ilfovenilor, care ocupă locul 9, cu 21 de puncte. Voluntari se află la trei puncte de primul loc de baraj şi la tot atâtea de prima poziţie. 

De cealaltă parte, UTA are o înfrângere, 1-0 cu Petrolul şi o victorie în play-out, în etapa trecută, 2-0 în faţa lui ”U” Cluj. Arădenii speră să se salveze de la retrogradare, în momentul de faţă ocupând locul 14 şi fiind la 2 ”lungimi” de poziţia care i-ar asigura participare în prima ligă şi sezonul viitor. 

Cele două formaţii s-au întâlnit de două ori în acest sezon, Voluntari a câştigat cu 3-0 meciul din turul campionatului regulat, iar în retur partida s-a încheiat 1-1.



 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele