Ultima oră
Naţionala de handbal feminin, învinsă clar de Ungaria, în cadrul unui meci amical Naţionala de handbal feminin, învinsă clar de Ungaria, în cadrul unui meci amical
Emil Săndoi răpune liderul! ”Ei sunt artizani” Emil Săndoi răpune liderul! ”Ei sunt artizani”
VIDEO | CFR Cluj - UTA Arad 1-2, în direct la Prima Sport 1. Omondi readuce oaspeţii în avantaj VIDEO | CFR Cluj - UTA Arad 1-2, în direct la Prima Sport 1. Omondi readuce oaspeţii în avantaj
Explicaţiile lui Neluţu Sabău după primul eşec din acest campionat: ”Până acum am arătat că ştim să jucăm fotbal!”

Explicaţiile lui Neluţu Sabău după primul eşec din acest campionat: ”Până acum am arătat că ştim să jucăm fotbal!”
Cu Andrei Raţiu pe teren, Rayo Vallecano a remizat cu Leganes Cu Andrei Raţiu pe teren, Rayo Vallecano a remizat cu Leganes
Irina Begu a fost eliminată în turul doi la China Open Irina Begu a fost eliminată în turul doi la China Open

NEWS ALERT ǀ Universitatea Craiova pregăteşte trădarea perioadei de mercato! Simbolul cu 6 trofee la FCSB, dorit în Bănie

FCSB Publicat pe 7 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20974363/1/steaua-bucuresti-rapid-bucuresti-1-0-liga-1-24-09-2012.jpg

Mihai Rotaru, patronul Universităţii Craiova, ia în calcul să îl aducă în Bănie pe Iasmin Latovlevici.

Fundaşul stânga în vârstă de 36 de ani, liber de contract după ce a reziliat înţelegerea sa cu FC Argeş, are o relaţie specială de prietenie cu Alexandru Işfan, fostul său coechipier în tabăra piteşteană, transferat de Craiova în schimbul unei sume importante pentru Superligă: 650.000 de euro.

În plus, căpitanul oltenilor Nicuşor Bancu suferă o accidentare de lungă durată, iar Iasmin Latovlevici ar putea fi o soluţie bună de înlocuire pentru flancul stâng al defensivei oltenilor.

”De un an de zile, e prieten cu Latovlevici, pe care îl ştim că e un jucător extrem de profesionist. Lato l-a băgat în sală, Lato a început să-l formeze ca dezvoltare fizică şi s-a comportat exemplar. Ce a fost până acum un an de zile, e treaba altora, dar el, în această perioadă, s-a comportat foarte bine.

(n.r. – poate îl luaţi şi pe Latovlevici) Nu se ştie niciodată. Sigur că da, nu se ştie niciodată!”, a declarat Mihai Rotaru, potrivit Digi Sport.

5 titluri de campion al României are Iasmin Latovlevici în palmares, dintre care 3 alături de FCSB (2012-2013, 2013-2014 şi 2014-2015) şi două cu CFR Cluj (2020-2021 şi 2021-2022). Latovlevici a mai câştigat campionatul şi în Turcia, în sezonul 2017-2018, alături de Galatasaray.

El a mai cucerit alături de FCSB două Cupe ale României, o Cupă a Ligii şi o Supercupă, trofeu adjudecat şi alături de CFR Cluj. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele