Ultima oră
Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective” Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective”
Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil" Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil"
Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne
Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională? Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională?
VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova, astăzi, de la ora 12, în direct la Prima Sport 1! Oltenii vor să ajungă din nou în Liga 1

VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova, astăzi, de la ora 12, în direct la Prima Sport 1! Oltenii vor să ajungă din nou în Liga 1

NEWS ALERT | S-a făcut, în sfârşit, transferul lui Laidouni! Voluntari a făcut anunţul: "Îi dorim mult succes la noua sa echipă"

FC Voluntari Publicat pe 24 iul 2020
mail-share icon Email

FC Voluntari a anunţat, vineri, transferul mijlocaşului francez Aissa Laidouni la campioana Ungariei, Ferencvaros Budapesta.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/19431094/1/laidouni.jpg

"FC Voluntari şi campioana Ungariei, Ferencvaros Budapesta, au ajuns la un acord pentru transferul lui Aissa Laidouni. Clubul nostru îi mulţumeşte lui Aissa pentru aportul depus în îndeplinirea obiectivelor noastre şi îi doreşte mult succes la noua sa echipă!", se precizează în comunicat.

Mijlocaşul francez, în vârstă de 23 de ani, juca la Voluntari de doi ani, după ce a fost adus de la echipa de liga a treia franceză Les Herbiers. Pentru FC Voluntari, a evoluat în 56 de partide şi a reuşit şapte goluri şi cinci assist-uri.

În cariera sa, Laidouni a mai jucat pentru SCO Angers şi Chambly.

Laidouni a avut un acord cu FCSB în 2019

Aissa Laidouni a fost cât pe ce să ajungă la FCSB, în urmă cu un an, însă transferul său s-a transformat într-o adevărată telenovelă. Deşi francezul şi cei de la Voluntari se înţeleseseră cu Gigi Becali, tranzacţia a picat din cauza impresarului lui Laidouni, Liubliana Nedelcu.

"Nu-l mai luăm. I-am spus să-i dublăm salariul, i-am trimis contractul, iar impresara (n.r. – Liubliana Nedelcu) a zis că trebuie să luaţi în calcul procente şi comision pentru impresar. Şi eu am zis 'Asta e culmea'. Eu, FCSB, să dau comision. Vrei comision? Ia comision de la cine îl aduci. Îţi iei comisionul de dinainte. Eu negociez banii mei. Cum să-ţi dau ţie bani, când tu reprezinţi jucătorul? Ia de la client, de ce să iei de la mine?

Vrea şi procent. Vrea procent din vânzare. Bă, eşti nebun? Nu am nevoie de Laidouni şi gata. Îi trimit contractul jucătorului şi îi zic: Vrei 10.000 sau rămâi la Voluntari! Semnezi sau nu semnezi? Uite ce spune impresarul tău", spunea Gigi Becali, la vremea respectivă.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele