Ultima oră
VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită, într-un meci în care au jucat sub aşteptări VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită, într-un meci în care au jucat sub aşteptări
Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă
Veste excelentă pentru Mircea Rednic! Anunţul făcut de UTA, prin Alexandru Meszar Veste excelentă pentru Mircea Rednic! Anunţul făcut de UTA, prin Alexandru Meszar
Robert Elek a demisionat Robert Elek a demisionat
Toni Kroos, furios după ce UEFA a recunoscut greşeala din meciul Spania - Germania. „Le-a luat trei luni să-şi dea seama” Toni Kroos, furios după ce UEFA a recunoscut greşeala din meciul Spania - Germania. „Le-a luat trei luni să-şi dea seama”
Virgil Ghiţă, statistici de atacant! A marcat iar pentru KS Cracovia Virgil Ghiţă, statistici de atacant! A marcat iar pentru KS Cracovia

Neluţu Varga l-a ofertat pe fostul căpitan al FCSB-ului! Salariu impresionant pentru nivelul SuperLigii

CFR Cluj Publicat pe 12 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21283042/1/0150de50952ff5de6f45503138c1b5e3.jpg

CFR Cluj este echipa care a dominat fotbalul intern în ultimele sezoane, iar de-a lungul anilor şi-a permis să plătească salarii foarte mari. Acelaşi lucru s-a întâmplat în momentul în care a vrut să aducă un fost căpitan al FCSB-ului, dar acesta a refuzat trecerea la formaţia din Ardeal.

Acum, la cinci ani de la acel moment, Cristian Tănase, căci despre el este vorba, a povestit cum a fost ofertat de CFR Cluj, dar a refuzat trecerea la gruparea patronată de Neluţu Varga. În ianuarie 2018, Tănase s-a întors în România, la FCSB, din Turcia, de la Karabukspor, dar a fost dorit şi de gruparea din Gruia.

Conducătorii CFR-ului i-au pus pe masă un salariu mult mai mare decât i-a oferit FCSB, dar Cristian Tănase a decis să semneze cu actuala vicecampioană a României, unde nu a stat însă prea mult, doar jumătate de sezon.

Când a fost vorba să mă întorc atunci din Turcia, am avut ofertă de la CFR Cluj de 2-3 ori mai mare decât de la nea Gigi Becali. Mă suna domnul Varga să merg la ei, că-mi dau dublu.

Am zis că prioritatea rămâne Steaua (n.r. – FCSB), era acasă pentru mine, aşa că am revenit în roşu şi albastru. Nu-mi pare rău, cum să-mi pară?!”, a reacţionat Cristi Tănase pentru GSP.

În vârstă de 36 de ani, Cristian Tănase are în palmares trei titluri de campion, două Cupe ale României şi o Supercupă a României, toate cu FCSB. În cariera sa, a jucat, printre altele, la formaţiile FC Argeş, CS Mioveni, FCSB, Tianjin Teda, Sivasspor, Kardemir Karabukspor, Eskişehirspor sau Giresunspor.

În sezonul 2021/2022, ultimul din carieră, după care s-a retras, de la FC Argeş, a jucat în 25 de partide, marcând de trei ori şi oferind două pase decisive.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele