Ultima oră
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 2-1, în direct la Prima Sport 1. Aldair, gol de la 45 de metri!

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 2-1, în direct la Prima Sport 1. Aldair, gol de la 45 de metri!
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League

Neluţu Sabău este lider în Superligă şi a transmis un mesaj clar: ”Munca, seriozitatea, respectul, toate acestea ne fac mai puternici!” | VIDEO

U Cluj Publicat pe 26 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21713682/1/fc-cfr-1907-cluj-fc-universitatea-cluj-superliga-superbet-04-08-2024-4.jpg

Universitatea Cluj a câştigat, luni seară, în deplasare, scor 2-0, întâlnirea cu formaţia Gloria Buzău, într-un meci din etapa a şaptea a Superligii.

La Buzău, primul gol al meciului a venit după o fază din minutul 22 la care Ferraresso l-a faultat în careu pe Ovidiu Bic, arbitrul Horia Mladinovici a dictat penalti şi şi-a păstrat decizia după consultarea VAR. Dan Nistor a transformat în minutul 27 şi a deschis scorul, iar Mamadou Thiam a înscris în minutul 43, stabilind scorul pauzei, 2-0 pentru clujeni.

După pauză nici una dintre echipe nu a mai marcat, oaspeţii s-au mulţumit cu scorul de pe tabelă, în timp ce buzoienii au încercat, dar nu au fost capabili să pună în pericol poarta lui Gertmonas. Budescu a încercat să înscrie de la mijlocul terenului, în minutul 85, şi Gloria Buzău – Universitatea Cluj s-a încheiat cu victoria oaspeţilor, 2-0.

Elevii lui Ioan Ovidiu Sabău sunt lideri în clasament, cu 15 puncte şi fără înfrângere, în timp ce Gloria Buzău are cinci puncte şi este ultima în ierarhia Superligii.

La finalul meciului, antrenorul de la ”U” Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, a oferit mai multe declaraţii. 

”Am tratat cu seriozitate adversarul, am controlat jocul în prima repriză. În a doua am jucat puţin cu superficialitate, am greşit de mai multe ori, am dat posibilitatea adversarului să ne pună problema.

Vreau să-i felicit pe băieţi. Am venit aici şi nu am fost plini de noi. Dacă luptăm pentru club şi suporteri devenim mai puternici. Munca, seriozitatea, respectul, toate acestea ne fac mai puternici. Mulţi se consideră lideri şi arată asta în teren.

O să vedem dacă reuşim să menţinem starea asta. De fiecare dată trebuie să o luăm de la capăt, acum urmează un meci de Cupă, o să joace alţii. Ne aşteaptă un meci cu Dinamo, o echipă în formă.

Comparaţia e ok (n.r.-cu Girona), frumoasă. Suntem pe primul loc, rămâne ca eu să gestionez această situaţie.

Vreau să-l felicit pe Alex, a fost impecabil astăzi, şi-a câştigat toate duelurile. Felicitări tuturor. Din punctul meu de vedere, da, este clar o variantă pentru echipa naţională. Domnul Lucescu se uită la meciuri, îl vede, sper să fie luat în calcul”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău.

 

mail-share icon Email
viewscnt

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele