Ultima oră
VIDEO | Atletico Madrid – Real Madrid 1-1. Derby cu multe peripeţii. Arbitrul a oprit partida! VIDEO | Atletico Madrid – Real Madrid 1-1. Derby cu multe peripeţii. Arbitrul a oprit partida!
Aspectul care l-a supărat pe antrenorul cu Sepsi la meciul cu FCSB. ”Cel mai important a fost mesajul meu” Aspectul care l-a supărat pe antrenorul cu Sepsi la meciul cu FCSB. ”Cel mai important a fost mesajul meu”
Un nou jucător tras pe linie moartă la FCSB? Becali l-a distrus după meciul cu Sepsi: ”Se crede vedetă şi aleargă mai mult unul de 30 de ani. Bă, tată, luptă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Un nou jucător tras pe linie moartă la FCSB? Becali l-a distrus după meciul cu Sepsi: ”Se crede vedetă şi aleargă mai mult unul de 30 de ani. Bă, tată, luptă!” | VIDEO EXCLUSIV
”Puncte foarte importante”. Concluziile lui Elias Charalambous după prima victorie în deplasare în Superliga ”Puncte foarte importante”. Concluziile lui Elias Charalambous după prima victorie în deplasare în Superliga
Ştefan Târnovanu a pus la suflet criticile din ultima vreme. ”M-au afectat” Ştefan Târnovanu a pus la suflet criticile din ultima vreme. ”M-au afectat”
L-a văzut cu Sepsi, iar Becali s-a decis: ”E cel mai bun de la noi! Se distrează la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

L-a văzut cu Sepsi, iar Becali s-a decis: ”E cel mai bun de la noi! Se distrează la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Mouratoglou, după ce directorul executiv al PTPA a scris că nimeni nu a câştigat în cazul Halep: ”Nedreptatea este incredibilă”

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 5 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21514582/1/mou-hal.jpg

Fostul antrenor al Simonei Halep, Patrick Mouratoglou, a distribuit pe contul său de X un mesaj al lui Ahmad Nassar, directorul executiv al Asociaţiei Jucătorilor Profesionişti de Tenis (PTPA), cu care este de acord în ceea ce priveşte cazul româncei.

“Nedreptatea este incredibilă. Da, trebuie să se schimbe”, a comentat Mouratoglou, după ce Nassar a scris că Halep nu poate primi înapoi timpul pierdut.

“În primul rând, ne bucurăm că Simona şi-a reabilitat în sfârşit numele. Dar să ne abţinem de la a o numi o "victorie". Nimeni nu a câştigat cu adevărat aici. Ea nu primeşte înapoi ultimul an şi jumătate. Nu primeşte punctele din clasament şi premiile în bani înapoi. Şi, culmea, TAS a decis că suspendarea Simonei s-a încheiat în iulie anul trecut... are cineva o maşină a timpului? Asta trebuie să se schimbe. Iar noi vom lucra pentru schimbare”, este mesajul lui Ahmad Nassar.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele