Ultima oră
Fostul fotbalist de la FCSB a dezvăluit cum era lucrat pe la spate de Gigi Becali: „Mie îmi spunea în faţă nişte chestii şi după...” Fostul fotbalist de la FCSB a dezvăluit cum era lucrat pe la spate de Gigi Becali: „Mie îmi spunea în faţă nişte chestii şi după...”
Gabi Torje, la un pas de revenirea pe gazon Gabi Torje, la un pas de revenirea pe gazon
LIVE VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! A început meciul LIVE VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! A început meciul
Gică Hagi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Nu ştiu de ce întrebaţi asta!” Gică Hagi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Nu ştiu de ce întrebaţi asta!”
Virgil Ghiţă a marcat Virgil Ghiţă a marcat
Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună" Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună"

Motivul pentru care Compagno nu vrea să vină la FCSB. Ce salariu cere atacantul

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 28 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20836903/1/299933190-5536264526416937-6954359124546400798-n.jpg

FCSB s-a înţeles cu FCU Craiova pentru a-l transfera pe Andrea Compagno, dar ”roş-albaştrii” se lovesc de refuzul atacantului italian.

Motivul pentru care cele două părţi nu s-au înţeles nici până în momentul de faţă este salariul pe care îl cere Compagno. Dacă Gigi Becali este dispus să îi ofere 15.000 de euro pe lună, atacantul vrea dublu, adică 30.000 de euro, conform digisport.ro.

FCSB s-a înţeles cu oltenii pentru 1.5 milioane de euro în schimbul lui Compagno, dar trebuie să se înţeleagă şi cu jucătorul, a cărui pretenţii financiare nu îi vor fi acceptate, anunţă Mihai Stoica, managerul ”roş-albaştrilor”.

”Cluburile s-au înţeles, acordul de transfer a fost semnat, dar nu ne-am înţeles cu jucătorul. Oferta noastră e pe masa lui. Dacă o acceptă, bine, dacă nu, rămâne la Craiova.

De dimineaţă nu fac altceva decât să discut cu agentul lui, aşa stau lucrurile momentan. Sunt atât de extenuat încât nu mă interesează de ce refuză, spun doar care e rezultatul la acest moment. Nu ne-am înţeles cu el. Noi mai mult decât am oferit nu vom oferi. Suma de transfer e oricum exagerată, pentru mine”, a declarat MM Stoica sâmbătă seară, la Orange Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele