Ultima oră
"Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV "Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0 VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0
VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri
Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB
Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV
U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe” U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe”

MM Stoica a prefaţat partida cu Maccabi Tel Aviv şi este convins de un lucru: „Nu se discută!” | EXCLUSIV

FCSB Publicat pe 19 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21674177/1/fcsb-fc-virtus-preliminariile-ligii-campionilor-16-07-2024-8.jpg

FCSB s-a impus categoric în returul cu Virtus, scor 4-0, şi a reuşit calificarea în turul doi preliminar din UEFA Champions League.

„Roş-albaştri” s-au impus cu 11-1 la general în faţa echipei din San Marino şi o vor întâlni pe Maccabi Tel Aviv în turul doi.

Campioana en-titre se pregăteşte  pentru meciul cu Maccabi Tel Avivi, campioana Israelului. Meciul tur de la Bucureşti va avea loc marţi, 23 iulie, de la 20:30, în timp ce returul va avea loc pe 31 iulie, de la 21:00. Ambele meciuri se vor putea vedea în format LIVE TEXT pe site-ul PrimaSport.ro.

Aflat în studio-ul Fotbal Show, MM Stoica a prefaţat partida cu israelienii şi este de părere că Maccabi pleacă favorită în acest tur doi preliminar şi a punctat capitolele la care FCSB este inferioară.

„S-a discutat foarte mult. Am citit şi eu câteva comentarii, că sunt un idiot care caută alibi. Nu caut niciun alibi. Dacă suntem bine, putem să mergem mai departe clar. Nu se discută. Nu e o echipă pe care să nu o poţi elimina. Dar ce avem palpabil acum.

Avem coeficientul, care spune cel mai mult şi coeficientul lor este foarte mare pentru că au existat în Europa şi au existat bine, şi avem bugetul. Nu bazaconiile de pe Transfermarkt. La buget ne bat detaşat, pentru că au salarii mult mai mari şi acolo se face diferenţa la buget.

Pentru că celelalte cheltuieli sunt oarecum asemănătoare, dacă nu identice. Eu am fost impresionat de felul în care se exprimă Maccabi Tel Aviv, mi se par eo echipă foarte bună. Sunt favoriţi, pentru că au coeficient mai bun.” , a declarat MM Stoica, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele