Ultima oră
Eduard Novak continuă contrele cu Elisabeta Lipă. „Justificările dvs. sunt cel puţin bizare şi ridică multe semne de întrebare” Eduard Novak continuă contrele cu Elisabeta Lipă. „Justificările dvs. sunt cel puţin bizare şi ridică multe semne de întrebare”
Reacţie total neaşteptată, după telenovela lui Ianis Hagi la Rangers. „Este o ruşine!” Reacţie total neaşteptată, după telenovela lui Ianis Hagi la Rangers. „Este o ruşine!”
Monica Niculescu a ajuns în finala de dublu la Japan Open fără să joace în ultimele două runde.  Ana Bogdan, eliminată în sferturi la simplu Monica Niculescu a ajuns în finala de dublu la Japan Open fără să joace în ultimele două runde. Ana Bogdan, eliminată în sferturi la simplu
VIDEO | Gloria Buzău - Hermannstadt, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant în „subsolul” clasamentului VIDEO | Gloria Buzău - Hermannstadt, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant în „subsolul” clasamentului
VIDEO | ”U” Cluj - Oţelul, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul surprizelor din Superliga VIDEO | ”U” Cluj - Oţelul, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul surprizelor din Superliga
Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă” Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă”

MM Stoica a dezvăluit situaţia accidentărilor de la FCSB cu mai puţin de o săptămână înaintea duelului cu Maccabi Tel Aviv | EXCLUSIV

FCSB Publicat pe 18 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21673724/1/desktop-screenshot-2024-06-30-00-02-52-71.png

FCSB s-a impus categoric în returul cu Virtus, scor 4-0, şi a reuşit calificarea în turul doi preliminar din UEFA Champions League.

„Roş-albaştri” s-au impus cu 11-1 la general în faţa echipei din San Marino şi o vor întâlni pe Maccabi Tel Aviv în turul doi.

Aflat în studio-ul Fotbal Show, MM Stoica a fost întrebat de situaţia accidentărilor şi a dezvăluit că jucătorul venit de la FCU Craiova, William Baeten are o problemă de sănătate, iar un tânăr fotbalist este accidentat.

„Baeten are o problemă, a contactat un virus. Un jucător tânăr s-a accidentat din nefercire, Mihai Vlăduţ Toma.” , a declarat MM Stoica la Prima Sport.

n.r. Situaţia cu Octavian Popescu şi Pantea care mai este?

`Aleargă. Nu intră în calcule luna asta sub nicio formă. Discutăm de august.”  , a încheiat oficialul FCSB-ului.

„Roş-albaştri” se pregătesc pentru meciul cu Maccabi Tel Avivi, campioana Israelului. Meciul tur de la Bucureşti va avea loc marţi, 23 iulie, de la 20:30, în timp ce returul va avea loc pe 31 iulie, de la 21:00. Ambele meciuri se vor putea vedea în format LIVE TEXT pe site-ul PrimaSport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele