Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

MM Stoica a anunţat ce atacant monitorizează FCSB. ”Să vină doar împrumut”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 13 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21590196/1/stoica.png

Meme Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, a dezvăluit ce atacant monitorizează pentru a-l aduce la FCSB, proaspăta campioană a Superligii.

Experimentatul om de fotbal a punctat că este vorba despre un african, fără a-i dezvălui însă identitatea. Oficialul a explicat că un eventual transfer se va face doar sub formă de împrumut.

”Studiem nişte jucători. Studiem un atacant african. Recomandarea mea a fost că, în afară de jucătorii pe care îi cunoşteam şi de cei pe care şi Gigi îi ştie foarte bine din campionatul intern, dacă mai aducem vreun jucător din alt campionat, mai ales de pe alt continent, să vină doar împrumut.

De ce? Eu am riscat cu Ngezana şi s-a dovedit un pariu câştigător. Dar simt că pot fi şi pariuri necâştigătoare, iar necâştigător ies eu din treaba asta, nu altcineva.

Vin foarte multe propuneri. Dacă va fi ceva, o să vă spun. Deocamdată n-are niciun sens să vorbesc despre ceva de care nu se ştie dacă se va concretiza”
, a spus Stoica, pentru Orange Sport.

Revine Edjouma!

Malcom Edjouma (27 de ani) se întoarce la FCSB în această vară. Francezul nu i-a convins pe cei de la Bari, locul 17 în Serie B.

Italienii au plătit 200.000 de euro pentru împrumut şi nu vor achita clauza de 600.000 de euro pentru un transfer definitiv.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele