Ultima oră
VIDEO | O nouă seară spectaculoasă în Champions Legue! City şi Inter au dat-o la pace! PSG a luat 3 puncte după o mega gafă, iar Dortmund  a rezolvat meciul pe final! Scorul serii a fost înregistrat de Celtic VIDEO | O nouă seară spectaculoasă în Champions Legue! City şi Inter au dat-o la pace! PSG a luat 3 puncte după o mega gafă, iar Dortmund a rezolvat meciul pe final! Scorul serii a fost înregistrat de Celtic
AS Roma are un nou antrenor! Surpriză mare

AS Roma are un nou antrenor! Surpriză mare
Campionul ucrainean la box Oleksandr Usyk, reţinut la aeroportul din Cracovia Campionul ucrainean la box Oleksandr Usyk, reţinut la aeroportul din Cracovia
Miami Heat sprijină comunitatea haitiană după afirmaţiile şocante ale lui Donald Trump Miami Heat sprijină comunitatea haitiană după afirmaţiile şocante ale lui Donald Trump
VIDEO | Bologna - Şahtior Doneţk 0-0. Oaspeţii au ratat din penalty în prima repriză VIDEO | Bologna - Şahtior Doneţk 0-0. Oaspeţii au ratat din penalty în prima repriză
VIDEO | Sparga Praga - Salzburg 3-0. Cehii încep spectaculos faza principală VIDEO | Sparga Praga - Salzburg 3-0. Cehii încep spectaculos faza principală

Mititelu, înţepătură subtilă către un antrenor din SuperLigă: "Nu poţi să faci tiki-taka contra noastră"

FC U Craiova 1948 Publicat pe 13 dec 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20949657/1/adrian-mititelu.png


Adrian Mititelu şi fostul său antrenor, Marius Croitoru, au avut o scurtă discuţie la finalul meciului direct, câştigat de FC U Craiova cu 2-0 în faţa lui FC Argeş, luni seară.
 
Patronul din Bănie a dat peste un Croitoru supărat pe performanţa slabă a jucătorilor săi şi l-a înţepat subtil pe acesta, transmiţându-i că jocul de pase are şanse mici de reuşită în faţa formaţiei lui Nicolo Napoli:
 
"Am vorbit cu Marius, nu e nicio problemă. I-am explicat că azi am fost mai buni decât ei şi nu mai poţi să faci tiki-taka contra noastră. Era puţin supărat de înfrângere, nu prea îi ardea de discuţii. 
 
Nu ne gândeam la meciul de la Piteşti când am câştigat cu 2-0, nu bănuiam niciunul dintre noi că la meciul următor o să fim adversari. Asta e viaţa. Îmi pare rău că nu a reuşit, el şi-a dorit. E foarte greu să antrenezi Craiova", a spus Mititelu, după meci.

Croitoru, supărat după 0-2 cu Craiova

Marius Croitoru a pierdut duelul cu fosta echipă, 0-1 contra lui FC U Craiova în Bănie, iar la finalul meciului s-a arătat foarte dezamăgit de jocul prestat de oamenii săi ofensivi. Antrenorul lui FC Argeş nu s-a ferit de cuvinte când a fost întrebat despre situaţia lui Alexandru Işfan (22 de ani), aflat într-o foarte vizibilă scădere de formă în ultimele luni.
 
"Craiova a fost mai bună decât noi şi ca număr de ocazii, şi ca joc. E clar că evoluţia nu a fost una care să ne dea speranţe, poate cu puţină şansă să fi scos un punct, dar nu era meritat la cum a arătat jocul nostru. Deocamdată mai avem mult de muncă, aşteptăm să treacă şi ultimul meci să putem trage linie şi concluziile pertinente. Golul a venit pe o greşeală personală impardonabilă, dar sunt lucruri inevitabile. Până la urmă, fotbalul aşteaptă greşeala şi eşti pedepsit când o faci.
 
E prea puţin. Atât timp cât atacanţii nu produc nimic, nu e OK. Dacă am fi avut ocazii şi am fi luat gol pe o greşeală, aş fi putut spune că e nemeritat. Ne-am prezentat foarte slab la această partidă, ăsta e adevărul.
 
Cât timp nu produci faze de poartă nu poţi avea viitor. Am avut un şut pe poartă, ce pot spera? Ce ar fi trebuit, să o scape portarul din braţe ca să putem spera la mai mult? Cam la asta te aştepţi. Victoria Craiovei e meritată şi îi felicit pe această cale", a spus Croitoru, la flash-interviul de după meci.

Işfan, ţinta criticilor lui Croitoru

Un caz special e cel al lui Alexandru Işfan, atacantul care începuse foarte bine sezonul, dar care nu a mai găsit drumul spre gol încă din luna august. Croitoru consideră că zvonurile privind un transfer la Univ. Craiova sau la FCSB l-au destabilizat pe Işfan, căruia îi transmite că e cazul să se trezească după pauza competiţională de iarnă şi să revină la forma excelentă din începutul stagiunii:
 
"Problema este la Işfan dacă nu marchează din etapa a şaptea. În viaţă nu e suficient doar să întrebe lumea de tine. Mulţi jucători tineri s-au ratat din cauza acestui fapt. A întrebat cineva, s-a vorbit şi, gata, ne-am atins potenţialul. Fiecare cu dorinţele lui şi cu ce-şi propune de la viaţă. Dacă el consideră că acesta e maximul, e pe drumul greşit. E un băiat tânăr, cu calitate, dar ceva s-a întâmplat după ce ziarele şi televiziunile au scris despre el. Trebuie să dea un restart, sper ca această pauză să-i limpezească lucrurile", a punctat Croitoru.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri