Ultima oră
Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”

Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”
Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor” Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor”
FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament
VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!” Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!”
Accidentare gravă în Superliga! Jucătorul va lipsi între 6 şi 8 luni Accidentare gravă în Superliga! Jucătorul va lipsi între 6 şi 8 luni

Mircea Rednic nu îşi poate ierta nici acum fostul elev: ”Rotariu s-a dus pentru bani la FCSB, m-a dezamăgit!”

FCSB Publicat pe 10 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21379516/1/petrolul-ploiesti-fcsb-superliga-superbet-28-10-2023-1.jpg

Mircea Rednic nu l-a iertat nici acum pe Dorin Rotariu pentru că a ales să vină la FCSB în loc să accepte oferta din partea UTA-ei, unde antrenează ”Puriul”.

Rednic i-a transmis lui Rotariu că a ales banii şi i-a reproşat că nu a fost corect faţă de el, influenţat şi de unchiul său, Iosif Rotariu.

Mircea Rednic nu uită şi nu iartă

”Nu am niciun regret că nu l-am luat pe Dorin Rotariu pentru că el nu a fost corect faţă de mine. Şi eu am greşit şi am spus că numai la mine vine, dar uite că… S-a dus pentru bani, banii o să-i ia. El a fost influenţat, prea mult apare şi unchiul său.

Să-şi vadă şi unchiul său de treaba lui, nu să se tot implice. Rotariu are o vârstă şi trebuia să se gândească la faptul că nu a mai jucat de mult şi trebuia să vină acolo unde avea susţinere, unde juca pe postul pe care el dorea să joace.”, a declarat Mircea Rednic, conform Fanatik.

Tehnicianul ”Bătrânei Doamne” a mai apreciat că Dorin Rotariu a ales banii în locul unei echipe unde ar fi avut posibilitatea să evolueze constant şi s-ar fi avut răbdare cu el.

”În loc să alege să joace, a ales banii, altfel nu înţeleg. Îmi pare rău pentru Roti, chiar am ţinut foarte mult la el, m-a dezamăgit. Nu pot să-l judec, el aşa a gândit-o. Acum nu are ce să facă, trebuie să demonstreze.

Aici toată lumea îl aştepta, nu vorbesc aiurea. Domnul Meszar era dispus să facă eforturi financiare mari, putea să aibă cel mai bun salariu de aici. Şi domnul Meszar a vorbit cu el sau i-a dat mesaj. Era un jucător dorit de conducere, de antrenor şi chiar şi de suporteri.”, a completat Rednic, potrivit sursei citate.

  • Dorin Rotariu i-a fost elev lui Mircea Rednic la Dinamo şi la Mouscron.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele