Ultima oră
"Să le fie frică lui Pintilii şi Charalambous”. Gigi Becali schimbă foaia după remiza din Gruia! "Să le fie frică lui Pintilii şi Charalambous”. Gigi Becali schimbă foaia după remiza din Gruia!
Gâlcă, Petrescu sau Şumudică? Antrenorul din Superliga de care Gigi Becali se teme cel mai mult: „E cel mai periculos” | VIDEO EXCLUSIV Gâlcă, Petrescu sau Şumudică? Antrenorul din Superliga de care Gigi Becali se teme cel mai mult: „E cel mai periculos” | VIDEO EXCLUSIV
Adrien Rabiot a bătut palma cu noua sa echipă Adrien Rabiot a bătut palma cu noua sa echipă
Neluţu Varga, după remiza cu FCSB: „Nu mai ştiau de ei. Băieţii noştri i-au bulversat” Neluţu Varga, după remiza cu FCSB: „Nu mai ştiau de ei. Băieţii noştri i-au bulversat”
Gigi Becali a numit echipele cu care se bate la titlu în acest sezon: „Eu aşa cred” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a numit echipele cu care se bate la titlu în acest sezon: „Eu aşa cred” | VIDEO EXCLUSIV
Evoluţie horror pentru Denis Drăguş! A intrat în repriza a doua, a fost scos înainte de final şi criticat dur de antrenor după meci Evoluţie horror pentru Denis Drăguş! A intrat în repriza a doua, a fost scos înainte de final şi criticat dur de antrenor după meci

Mircea Lucescu nu l-a convocat pe Daniel Bîrligea la naţională, iar atacantul i-a dat replica: „O să îi dovedesc că pot”

Fotbal Romania Publicat pe 6 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21725013/1/458084943-1213902906406091-1886636680607435826-n.png

Proaspăt transferat la FCSB de la CFR Cluj, Daniel Bîrligea nu a fost inclus de Mircea Lucescu în lotul pentru dubla cu Kosovo şi Lituania.

  • România - Lituania, 9 septembrie, ora 21:45, în direct pe Prima TV

Atacantul pe care Gigi Becali le-a plătit ardelenilor 2 milioane de euro a declarat că nu s-a supărat pe decizia luată de selecţioner.

Din contră. Bîrligea şi-a propus să îl impresioneze pe Mircea Lucescu până la următoarele meciuri din Nations League, ce vor avea loc la jumătatea lunii octombrie.

„Ne cunoaşte pe toţi, o să ne mai cunoască şi o să îi dovedesc şi vreau să îi dovedesc că pot să fiu acolo. (n.r. – vrea să devină atacantul de care are nevoie naţionala) Sunt destul de ok ca să ajung acolo.

Îmi mai trebuie multă experienţă, încă sunt tânăr şi experienţa te va ajuta foarte mult în ceea ce dovedeşti în teren”, a declarat noul atacant al FCSB-ului, conform orangesport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele