Ultima oră
Giedrius Arlauskis le urează bun-venit românilor în Lituania: ”Bine aţi venit în mocirlă!” Giedrius Arlauskis le urează bun-venit românilor în Lituania: ”Bine aţi venit în mocirlă!”
MM Stoica, uluit când a văzut fotografia cu Mircea Lucescu: ”Nu se poate!” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, uluit când a văzut fotografia cu Mircea Lucescu: ”Nu se poate!” | VIDEO EXCLUSIV
Dan Petrescu, la un pas să fie bătut de un jucător! Antrenorul s-a închis de frică în birou Dan Petrescu, la un pas să fie bătut de un jucător! Antrenorul s-a închis de frică în birou
LIVE VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport! Germania - Olanda şi Belgia - Franţa se joacă acum LIVE VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport! Germania - Olanda şi Belgia - Franţa se joacă acum
Raul Florucz, prima declaraţie după ce a aflat că este dorit la naţională de Mircea Lucescu Raul Florucz, prima declaraţie după ce a aflat că este dorit la naţională de Mircea Lucescu
VIDEO | Georgia - Albania 0-1. Situaţie extrem de strânsă în Grupa 1 din Liga B VIDEO | Georgia - Albania 0-1. Situaţie extrem de strânsă în Grupa 1 din Liga B

Mircea Lucescu atac la Becali? ”Vor să vândă jucătorii, aşa cum se făcea pe vremea lui Răzvan!”

Echipa nationala Publicat astăzi, 20:41
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21765581/1/romania-lituania-liga-natiunilor-9-09-2024-4.jpg

Lituania şi România se vor duela, marţi, de la ora 21:45. Meciul va putea fi urmărit, în format live text, pe site-ul PrimaSport.ro.

Înaintea partidei de astăzi, România ocupă prima poziţie în Grupa 2 din Liga C, cu nouă puncte după trei meciuri. Naţionala pregătită de Mircea Lucescu este singura din Liga C cu maximul de puncte după primele trei etape.

De partea cealaltă, Lituania este la polul opus, cu zero puncte în trei meciuri şi ocupă ultima poziţie în grupă.

Înainte de meci, Mircea Lucescu a susţinut că nu se va lăsa influenţat la selecţie de anumiţi conducători din Superligă, care vor să îţi vândă fotbaliştii. Înainte de acţiunea echipei naţionale, Becali a precizat că este surprins de faptul că Bîrligea şi Munteanu nu au fost selecţionaţi. 

”Vor să vândă jucătorii, aşa cum se făcea pe vremea lui Răzvan!”

"Urmăresc tot timpul, aduc mereu 2-3 jucători să văd dacă ei se pot lipi de ceilalţi. Trebuie să demonstreze că merită şi să performeze. Dacă performează e absolut obligatoriu din punctul meu de vedere să vină la echipa naţională. Sper ca echipa naţională de tineret să se califice şi să vină nişte jucători de acolo. 

Aşa că nu mă interesează ce gândeşte altcineva, trebuie să comenteze ceva. Ştiu că sunt presiuni din partea unor conducători ca să vândă jucătorii, aşa cum se făcea pe vremea lui Răzvan, şi nu vreau să nominalizez, pentru că se ştiu ei foarte bine", a mai spus Lucescu.

În precedentul meci direct, România a învins-o pe Lituania, scor 3-1, în etapa a doua din Nations League. Golurile "tricolorilor" au fost marcate de Valentin Mihăilă, Răzvan Marin şi Alex Mitriţă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri