Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Ministerul Sportului a anunţat că din sezonul 2022/2023 cel puţin 40 la sută dintre sportivii prezenţi pe teren în timpul meciurilor oficiale trebuie să fie români

Sporturi Publicat pe 7 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/20766352/1/novak.jpg

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a semnat un ordin care stabileşte obligativitatea unei ponderi de participare de minimum 40% a sportivilor români, din totalul de sportivi participanţi. la competiţiile sportive naţionale oficiale, în sporturile de echipă.

Obiectivul acestei măsuri constă în susţinerea sportului de înaltă performanţă şi a sportivilor români, iar ducerea la îndeplinire se va realiza de către federaţiile sportive naţionale, prin statutele şi regulamentele proprii, începând cu sezonul competiţional următor, 2022-2023, a precizat ministerul.

"Sportul, prioritate naţională!

Pentru a ajuta echipele noastre naţionale, sportivii români trebuie susţinuţi şi prioritizaţi. Mulţumesc federaţiilor pentru consultările în luarea acestei decizii şi multă baftă în implementarea ei!", a notat Eduard Novak pe Facebook.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele