Ultima oră
VIDEO | Avem deja golul etapei? Mihnea Rădulescu, şut SUPERB de la distanţă în poarta celor de la Sibiu VIDEO | Avem deja golul etapei? Mihnea Rădulescu, şut SUPERB de la distanţă în poarta celor de la Sibiu
A venit decizia! Câte etape va fi suspendat Radu Drăguşin A venit decizia! Câte etape va fi suspendat Radu Drăguşin
VIDEO | Petrolul - Hermannstadt 2-0, în direct la Prima Sport 1. Rădulescu, gol superb din afara careului VIDEO | Petrolul - Hermannstadt 2-0, în direct la Prima Sport 1. Rădulescu, gol superb din afara careului
Victimă a unei căzături joi, sportiva elveţiană Muriel Furrer a murit la doar 18 ani Victimă a unei căzături joi, sportiva elveţiană Muriel Furrer a murit la doar 18 ani
Ziua porţilor deschise la FRF. Federaţia promovează sustenabilitatea în sport în cadrul Săptămânii Europene a Sportului Ziua porţilor deschise la FRF. Federaţia promovează sustenabilitatea în sport în cadrul Săptămânii Europene a Sportului
Schimbări majore la FCSB! Singurii jucători care nu vor ieşi din primul 11 Schimbări majore la FCSB! Singurii jucători care nu vor ieşi din primul 11

Mihai Stoica, deranjat de un penalty primit de Farul cu Universitatea Craiova: ”Am avut 3 posibile penalty-uri, dar nu s-a mers la VAR!”

FCSB Publicat pe 9 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21090865/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-fcsb-superliga-superbet-24-10-2022-2.jpg

Mihai Stoica a postat un mesaj tăios prin intermediul reţelelor sociale referitor la arbitrajul din meciul dintre Farul Constanţa şi Universitatea Craiova.

Managerul general al celor de la FCSB s-a arătat contrariat de decizia arbitrului de a acorda penalty în minutul 34 pentru Farul, la un duel între Adrian Mazilu şi Basilio Ndong, apărătorul stânga al oltenilor.

Nemulţumirea lui Mihai Stoica

Oficialul ”roş-albaştrilor” consideră că echipa pe care o reprezintă putea să primească 3 penalty-uri la partida din etapa trecută cu Universitatea Craiova, dacă s-ar fi arbitrat cu aceeaşi unitate de măsură, însă FCSB s-a ales doar cu un cartonaş galben la Malcom Edjouma.

”Noi cu Craiova am avut 3 situaţii în care puteam avea penalty şi nu s-a mers la VAR. Dar ne-am ales totuşi cu ceva. Un galben la Edjouma!”, a scris Mihai Stoica pe contul său de Facebook.

Farul Constanţa a învins sâmbătă, pe teren propriu, Universitatea Craiova, scor 3-2, după un meci în care gazdele au fost conduse de două ori, dar au şi ratat un penalty prin Denis Alibec.

La Ovidiu, scorul a fost deschis de craioveni, prin Koljic, în minutul 9. Farul a reacţionat rapid şi a egalat prin Louis Munteanu, în minutul 17. Gazdele au presat şi Craiova nu a mai avut ocazii, iar Farul a primit un penalty în minutul 34, după un fault al lui Ndong la Adrian Mazilu. A executat Alibec, dar portarul Popescu a respins şutul atacantului constănţean.

Neagoe a mutat la pauză şi l-a introdus în joc pe Cîmpanu, iar acesta a marcat în minutul 48, după o pasă excelentă a lui Creţu şi o combinaţie cu Koljic. Egalarea a venit în minutul 53, când a înscris Grameni, cu un şut din careu. Farul a marcat golul victoriei din penalty, în minutul 84. Vlădoiu l-a faultat pe Sali în careu, iar arbitrul Adrian Cojocaru a acordat al doilea penalty al meciului. E transformat căpitanul constănţenilor, Larie, şi Farul s-a impus cu 3-2.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele