Ultima oră
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 2-2, în direct la Prima Sport 1. Matricardi deviază în proprie poartă

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 2-2, în direct la Prima Sport 1. Matricardi deviază în proprie poartă
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League

Mihai Stoica anunţă o nouă plecare de la FCSB. ”Şi-a reziliat contractul astăzi. E posibil să nu mai joace până în vară”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 4 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20971350/1/fcsb-chindia-targoviste-superliga-superbet-14-08-2022.jpg

Mihai Stoica, managerul lui FCSB, a anunţat plecarea unui jucător de la gruparea ”roş-albastră”, în urma rezilierii contractului.

Radu Boboc, fundaşul lateral de 23 de ani, şi-a reziliat contractul cu FCSB şi este al patrulea jucător care părăseşte formaţia bucureşteană în acestă iarnă, după împrumuturile lui Ianis Stoica la U Cluj, Alexandru Musi la Poli Iaşi şi transferul lui Andrei Dumiter la Poli Iaşi. 

Fundaşul lateral venise în vară, de la Farul Constanţa, în schimbul a 200.000 de euro, dar nu a reuşit să se impună la FCSB, unde a bifat doar 10 meciuri. Boboc a jucat şi pentru Farul în actuala stagiune, astfel că echipa antrenată de Gică Hagi este singura la care mai poate evolua în acest sezon de SuperLigă.

”Şi-a reziliat contractul astăzi şi Radu Boboc. Sunt şanse să rezilieze şi Dulca, din câte înţeleg. Nu am vorbit încă cu Gigi, dar am vorbit cu agentul lui Dulca.

Boboc nu ştiu dacă se va întoarce la Farul. E posibil să nu mai joace până în vară. Chiar nu ştiu”, a spus Mihai Stoica la ”Sport Report”, de la Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele