Ultima oră
O nouă problemă la Barcelona! Un alt star al catalanilor s-a rupt

O nouă problemă la Barcelona! Un alt star al catalanilor s-a rupt
VIDEO | Toate meciurile din noul format Champions League se văd la Prima Sport! Juventus şi Aston Villa s-au impus fără mari emoţii VIDEO | Toate meciurile din noul format Champions League se văd la Prima Sport! Juventus şi Aston Villa s-au impus fără mari emoţii
După Adi Petre, încă un fost jucător de la FCSB şi-a anunţat retragerea din fotbal După Adi Petre, încă un fost jucător de la FCSB şi-a anunţat retragerea din fotbal
Erik Lincar, revenire de senzaţie în fotbalul românesc

Erik Lincar, revenire de senzaţie în fotbalul românesc
Antrenorul rivalei din Superliga care l-a uimit pe Gigi Becali: „E un geniu la fotbal, mă depăşeşte ce face el” Antrenorul rivalei din Superliga care l-a uimit pe Gigi Becali: „E un geniu la fotbal, mă depăşeşte ce face el”
Ionuţ Lupescu a coordonat conferinţa antrenorilor şi directorilor tehnici din Europa
Ionuţ Lupescu a coordonat conferinţa antrenorilor şi directorilor tehnici din Europa

Mihai Stoica a explicat ce s-a întâmplat la finalul meciului cu Poli Iaşi | VIDEO EXCLUSIV

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 18 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21705881/1/fcsb-politehnica-iasi-superliga-superbet-17-08-2024-3.jpg

FCSB a fost învinsă de Poli Iaşi, scor 0-1, sâmbătăt seară, în Ghencea.

La finalul meciului, Mihai Stoica a avut o ieşire nervoasă, în momentul în care Baba Alhassan şi Panţîru s-a dus la arbitri.

În cadrul emisiunii Fotbal Show, Mihai Stoica a explicat ce s-a întâmplat. Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB a fost nemulţumit de atitudinea jucătorilor şi a punctat şi cartonaşul roşu primit de Thomas Neubert.

"Eu vreau să îi scutesc să ia cartonaşe, pentru că ei se duc să vorbească, să reproşeze ... le-am spus: «Chiar nu înţelegeţi regulamentul?». Nu ai voie să comentezi deciziile arbitrului. Meciul s-a terminat, ce mai vreţi? Îl întrebaţi pe al patrulea oficial, ce să vă spună al patrulea oficial, nu el dictează prelungirle. Prelungirele le dictează un arbitru.

Până la urmă, Baba s-a dus şi a comentat şi la Coza şi a luat şi un galben. Mă enervează chestiile astea, mă enervează foarte tare chestiile astea! Ce rezolvi? Se termină meciul, ce mai vrei? Să iei galbene şi roşii? Neubert s-a dus să ia la mişto jucătorii de acolo, roşu, poftim. Pentru ce? Are sens?

Nici mie nu mi-a convenit maniera de arbitraj, cel puţin în a doua parte a meciului. Deciziile majore sunt corecte, dar în partea a doua nu mi-a convenit. Aveam acţiuni în care era obligat să fluiere fault, nu dădea fault. Nu poţi da cinci minute la tragerile alea de timp. Să dai doar cinci minute şi după să nu se joace deloc", a declarat Mihai Stoica la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele