Ultima oră
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 2-1, în direct la Prima Sport 1. Aldair, gol de la 45 de metri!

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 2-1, în direct la Prima Sport 1. Aldair, gol de la 45 de metri!
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League

Mihai Stoica a anunţat încă două rezilieri la FCSB şi a tras concluzia. ”Da, s-au pierdut bani”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 7 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20973874/1/fcsb-rsc-anderlecht-bruxelles-uefa-europa-conference-league-15-09-2022.jpg

Mihai Stoica, managerul lui FCSB, a anunţat alte două plecări de la echipă, după ce ambii au reziliat contractul cu ”roş-albaştrii”.

Florin Achim şi Bogdan Rusu sunt cei doi jucători care şi-au reziliat contractul cu FCSB, intrând astfel pe lista jucătorilor care au părăsit gruparea bucureşteană în acestă iarnă. Pe acestă listă se află mai află Andrei Dumiter, care a plecat la FC Voluntari, Radu Boboc şi Marco Dulca.

”Achim a reziliat contractul acum câteva zile. N-a jucat deloc. S-a operat acum trei luni la umăr, de asta nu a jucat. Rusu a reziliat contractul azi (n.r- vineri), Boboc deja am anunţat, iar Dulca a renunţat joi. Da, s-au pierdut bani.

Probleme au fost cu jucătorii care nu aveau drept de joc la a treia echipă. Ştii cum e? Şi-au asumat riscul de a nu juca până în vară, dacă nu vor să meargă la fosta echipă.

Mai e Bouhenna care nu intră în vederile noastre. El va veni pe 16 ianuarie”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

FCSB i-a mai împrumutat pe Ianis Stoica la ”U” Cluj şi pe Alexandru Musi la Poli Iaşi.

Cordea poate pleca de la FCSB în acestă iarnă

Gazeta Sporturilor notează că jurnaliştii germani consideră că managerul echipei, campionul mondial din 1990 Stefan Reuter, îşi doreşte în continuare aducerea lui Cordea la Augsburg.

Argumentul principal al ziariştilor nemţi este legat de faptul că Reuter a evitat să comenteze despre transfer când l-au întrebat. În mod normal, atunci când nu există vreo şansă ca o mutare să se realizeze, Reuter neagă direct orice zvon.

În noiembrie anul trecut, Gigi Becali voia să îl vândă pe Andrei Cordea pentru 5 milioane de euro. Patronul ”roş-albaştrilor” şi-a scăzut pretenţiile la 4 milioane de euro, în timp ce nemţii sunt dispuşi să achite 3 milioane de euro.

Chiar agentul jucătorului, Adrian Neaga, a confirmat că latifundiarul a cedat din preţul lui Cordea, fără să ofere detalii însă.

”Sper eu din tot sufletul să se facă transferul iarna asta. Suntem în discuţii cu Gigi de ceva timp, în ultima vreme şi dânsul a lăsat ceva din bani. Sperăm să ajungem la un numitor comun. Nu mai e diferenţa aşa mare între ce a cerut dânsul şi ce oferă nemţii.

Anul 2022 cred că a fost anul lui Cordea. Eu sper să facă faţă în Germania, e foarte bine pregătit mental şi sper să facă faţă.”, a declarat Neaga, reprezentantul lui Cordea, potrivit Sport.ro.

14 goluri şi 10 pase de gol a furnizat Andrei Cordea în 71 de meciuri oficiale pentru FCSB. Aripa în vârstă de 23 de ani joacă alături de ”roş-albaştri” din iulie 2021 şi este cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la două milioane de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele