Ultima oră
VIDEO | Fiorentina - AC Milan 2-1. Nebunie de meci! S-au ratat 3 penalty-uri! VIDEO | Fiorentina - AC Milan 2-1. Nebunie de meci! S-au ratat 3 penalty-uri!
EXCLUSIV | Un fotbalist de la FCSB, "măcelărit" de Gigi Becali! "Nu am nevoie de jucători de ăştia" EXCLUSIV | Un fotbalist de la FCSB, "măcelărit" de Gigi Becali! "Nu am nevoie de jucători de ăştia"
Cui a dedicat victoria cu Gloria Buzău antrenorul Elias Charalabous. ”Trece prin momente grele” Cui a dedicat victoria cu Gloria Buzău antrenorul Elias Charalabous. ”Trece prin momente grele”
VIDEO | Ianis Hagi, eliminat după un fault halucinant VIDEO | Ianis Hagi, eliminat după un fault halucinant
VIDEO | ”Nu am făcut un joc rău”. Eugen Neagoe a sperat la măcat un punct din disputa cu campioana VIDEO | ”Nu am făcut un joc rău”. Eugen Neagoe a sperat la măcat un punct din disputa cu campioana
VIDEO | Tavi Popescu a sclipit după mult timp şi a dat replica. ”Nu cred că dacă mi-am făcut părul aşa nu mai ştiu să joc” VIDEO | Tavi Popescu a sclipit după mult timp şi a dat replica. ”Nu cred că dacă mi-am făcut părul aşa nu mai ştiu să joc”

Mihai Rotaru, mesaj clar după ce antrenorul a debutat la Craiova: ”Eu nu sunt analist, nu pot să comentez greşelile!”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 13 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21383673/1/universitatea-craiova-viitorul-pandurii-targu-jiu-cupa-romaniei-14-04-2021.jpg

Echipa Universitatea Craiova a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Dinamo Bucureşti, în etapa a 16-a din Superligă.

Craiovenii au deschis scorul extrem de repede, în minutul 5, când Bancu a trimis în careu şi Danciu a înscris. În minutul 17, Alexandru Mitriţă l-a lansat pe Koljic, acesta a ajuns singur cu portarul Golubovic, dar a trimis pe lângă poartă, ratând o ocazie uriaşă. Pe final de repriză Dinamo a presat, căutând golul egalizator, dar tabela a rămas neschimbată. În repriza secundă, Dinamo a marcat, prin Goncalo Gregorio, dar după consultarea VAR, golul a fost anulat pentru un henţ la Hakim Abdallah.

După meci, Mihai Rotaru a oferit mai multe declaraţii. Patronul oltenilor a părut încântat şi a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Ivaylo Petev, noul antrenor din Bănie. 

”Eu nu sunt analist, nu pot să comentez greşelile!”

“Sunt trei puncte, asta era important. Acesta a fost scopul lui Mister. A zis că indiferent de situaţie trebuie să câştigăm trei puncte astăzi, după care ne aşezăm şi rezolvăm toate problemele pe care le-am identificat sau le vom identifica. Nu avea ce să mai facă. A fost bine, a luat deciziile care s-au impus. Sunt în asentimentul său, trei puncte. Echipa a început foarte bine, chiar am şi înscris repede.

Koljic şi Ivan au avut ocazii mari. Am pierdut posesia în ultimele 15 minute ale reprizei. În partea secundă am mai avut ocazii, dar nu ne-au pus probleme exceptând acea fază judecată de VAR. Este adevărat, nu am dominat categoric meciul, dar se întâmplă. Fotbalul românesc este unul foarte echilibrat. Primul nostru obiectiv este să urcăm pe locul trei. Eu nu sunt analist, nu pot să comentez greşelile.

Eu sunt în măsură să vă spun dacă mă bucur sau nu de un anumit rezultat. Nu am avut un avantaj confortabil ca să stăm relaxaţi. Mesajul pentru toţi fanii Universităţii Craiova este că am plecat la un drum nou. Atitudinea a fost bună în toate meciurile. Chiar şi în celelalte meciuri am avut o atitudine bună, chiar dacă rezultatele nu au fost cele scontate. Nu cred că există un jucător care să nu îşi dorească să câştigăm.

Dar, de asta am făcut şi această schimbare pentru a putea câştiga mai mult. Mister este un campion. Gândiţi-vă că el cu Bosnia-Herţegovina a câştigat grupa din Liga Naţiunilor”, a declarat Mihai Rotaru, pentru Fantik.

Universitatea Craiova se află pe locul 4, cu 26 de puncte. Dinamo ocupă penultimul loc în clasament, cu 10 puncte, ajungând la zece înfrângeri, cele mai multe din campionat.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri