Ultima oră
VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico
OFICIAL | Gabi Torje a semnat OFICIAL | Gabi Torje a semnat
Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB
VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni
Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale
EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm" EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm"

Mihai Rotaru clarifică posibilitatea fuziunii celor două echipe din Craiova! "Noi respectăm pe toată lumea"

CS Universitatea Craiova Publicat pe 7 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21485735/1/befunky-collage-18.jpg

Lia Olguţa Vasilescu a declarat că îşi doreşte ca Mihai Rotaru (Universitatea Craiova) şi Adrian Mititelu (FCU Craiova) să se împace, iar în Bănie să existe o singură echipă. Şansele ca acest lucru să se întâmple sunt minime, din cauza orgoliilor, a precizat primarul oraşului.

Universitatea Craiova, poziţie clară asupra fuziunii

După ce marţi seara, Olguţa Vasilescu a anunţat că îşi doreşte o singură echipă-fanion a Craiovei, Mihai Rotaru, finanţatorul Univerităţii Craiova, a anunţat public că echipa sa nici nu se gândeşte la această variantă.

Nu se va pune problema vreodată de aşa ceva. De ce ar fuziona Universitatea Craiova cu cineva? Este o singură Universitatea puternică. Nu se ia în calcul o fuziune, nu se pune problema de aşa ceva.

Doamna primar vorbea de o singură echipă în oraş, nu de fuziune. Avem planuri de a merge mai departe, noi nu ne războim cu nimeni, poate alţii se războiesc cu noi. Noi respectăm pe toată lumea, inclusiv pe ceilalţi din oraş”, a spus Mihai Rotaru, la Digi Sport.

Ce a declarat Olguţa Vasilescu

În cadrul unei emisiuni TV, primarul oraşului a spus că îşi doreşte ca la Craiova sa fie o singură echipă şi este de părere că majoritatea cetăţenilor ar fi foarte mulţumiţi de o posibilă fuziune între cele două echipe.

“Eu mi-aş dori foarte mult să fie o singură echipă la Craiova. Vă spun foarte sincer, dar asperităţile sunt încă…. Mai e de lucrat la un astfel de proiect. Dar e păcat să avem două echipe în Liga 1, bunicele amândouă, când am putea să avem una foarte bună cu care să ne batem la titlu în fiecare an.

Eu mi-aş fi dorit să fie o echipă. Continuatoarea palmaresului, care să atragă suporteri la stadion. Bine, să ştiţi că sunt foarte mulţi… Universitatea Craiova este pe locul doi în România ca şi număr de spectatori plătitori de bilete la fiecare meci. Deci, n-avem a ne plânge, ca să spun aşa.

Cred că din punct de vedere al cetăţeanului sunt mulţi care rezonează cu mine când spun asta. Sigur că ar fi mult mai frumos să nu existe această tensiune de fiecare dată când joacă Craiovele, a declarat Lia Olguţa Vasilescu, la Digi 24.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri