Ultima oră
Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil" Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil"
Gigi Becali a făcut deja echipa pentru meciul cu RFS Gigi Becali a făcut deja echipa pentru meciul cu RFS
Mihai Stoica a tunat şi a fulgerat după remiza cu Petrolul! "Viciere mare de rezultat!" | VIDEO EXCLUSIV Mihai Stoica a tunat şi a fulgerat după remiza cu Petrolul! "Viciere mare de rezultat!" | VIDEO EXCLUSIV
Istvan Kovacs, delegat la un meci din Superligă Istvan Kovacs, delegat la un meci din Superligă
VIDEO | Farul - Sepsi, astăzi, de la ora 16:00, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Gică Hagi, fără victorie de 3 etape VIDEO | Farul - Sepsi, astăzi, de la ora 16:00, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Gică Hagi, fără victorie de 3 etape
VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oltenii întâlnesc liderul din Superliga VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oltenii întâlnesc liderul din Superliga

Mesajul transmis de Radu Drăguşin din cantonamentul echipei naţionale

Echipa nationala Publicat pe 3 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21721189/1/romania-olanda-uefa-euro-2024-2-07-2024-7.jpg

România va da startul unei noi ediţii din Liga Naţiunilor vineri, 6 septembrie, împotriva celor de la Kosovo.

Luni, 9 septembrie, „tricolorii” vor întâlni pe Ghencea pe Lituania. Partida va avea loc cu începere de la ora 21:45 şi va fi transmisă în direct la Prima TV.

Jucătorii convocaţi de Mircea Lucescu s-au reunit  la baza sportivă de la Mogoşoaia unde au efectuat primele antrenamente sub comanda noului selecţioner.

Radu Drăguşin s-a aflat şi el printre fotbaliştii convocaţi de Lucescu şi a transmis un mesaj special chiar din cantonamentul echipei naţionale.

”Good to be back (n.r. mă bucur că m-am întors). Nerăbdător să încep un nou drum alături de băieţi şi de întregul staff. Hai România”, a fost mesajul lui Drăguşin, pe pagina sa oficială de Instagram. 

  • 21 de selecţii a adunat Drăguşin pentru naţionala României
  • 25 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Drăguşin, potrivit Transfermarkt 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri