Ultima oră
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga
Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin
Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin
Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical
VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză

Mesajul emoţionant transmis de Ianis Hagi pentru suporterii naţionalei

EURO 2024 Publicat pe 27 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21645749/1/slovacia-romania-euro-2024-26-06-2024-5.jpg

Reprezentativa României a reuşit o performanţă istorică, miercuri, la Campionatul European din Germania, reuşind calificarea în optimile de finală ale competiţiei. Tricolorii au remizat în ultima etapă a grupelor cu Slovacia, scor 1-1, iar Ucraina a terminat la egalitate cu Belgia, scor 0-0.

România a încheiat grupa E pe primul loc. Echipa naţională a mai trecut de grupele Campionatului European o singură dată până acum, în 2000, când a înregistrat şi cea mai bună performanţă, ajungând în sferturile de finală.

La ediţiile din 1984, 1996, 2008, 2016 şi 2020 s-a oprit în grupe. La celelalte ediţii a competiţiei continentale tricolorii nu s-au calificat.

  • În optimile de finală vom întâlni Olanda! Partida se va juca marţi.

Ianis Hagi a fost folosit în primul 11 de Edi Iordănescu în locul lui Dennis Man şi a reuşit să obţină penalty-ul din care Răzvan Marin a marcat golul care i-a asigurat României calificarea în optimi.

Mesajul „Prinţului” pentru suporterii români

A doua zi după meci, Ianis le-a transmis suporterilor un mesaj emoţionant prin care a ţinut să le mulţumească pentru atmosfera senzaţională pe care aceştia au creat-o.

”O zi istorică şi o calificare obţinută cu inima. Curajul pe care ni-l dă galbenul tribunelor ne face să luptăm şi să visăm în continuare. Mulţumim, România!

Cu acelaşi suflet, încredere şi dorinţă, ne mutăm la Munchen pentru optimi. Ştim că o să fiţi acolo, ca de fiecare dată” , a fost mesajul transmis de decarul naţionalei prin intermediul reţelelor de socializare.

Edi Iordănescu, lăudat pentru titularizarea lui Ianis Hagi

Imediat după meci, Bogdan Cosmescu a analizat evoluţia decarului naţionalei, şi l-a lăudat pe selecţioner pentru alegerea făcută, considerând că acesta a fost MVP-ul partidei. 

 

„Mi-a plăcut inspiraţia lui Iordănescu cu Ianis Hagi. Nu aş fi crezut niciodată. Mi s-a părut că a fost cel mai bun jucător al nostru. Ianis Hagi a făcut nişte chestiuni extraordinare. Să obţi penaly-ul ală din nimic, plus alte 2-3 incursiuni, mi-a plăcut foarte mult inspiraţia lui Edi Iordănescu.” , a spus Bogdan Cosmescu, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele