Ultima oră
VIDEO | Fiorentina - AC Milan 2-1. Nebunie de meci! S-au ratat 3 penalty-uri! VIDEO | Fiorentina - AC Milan 2-1. Nebunie de meci! S-au ratat 3 penalty-uri!
EXCLUSIV | Un fotbalist de la FCSB, "măcelărit" de Gigi Becali! "Nu am nevoie de jucători de ăştia" EXCLUSIV | Un fotbalist de la FCSB, "măcelărit" de Gigi Becali! "Nu am nevoie de jucători de ăştia"
Cui a dedicat victoria cu Gloria Buzău antrenorul Elias Charalabous. ”Trece prin momente grele” Cui a dedicat victoria cu Gloria Buzău antrenorul Elias Charalabous. ”Trece prin momente grele”
VIDEO | Ianis Hagi, eliminat după un fault halucinant VIDEO | Ianis Hagi, eliminat după un fault halucinant
VIDEO | ”Nu am făcut un joc rău”. Eugen Neagoe a sperat la măcat un punct din disputa cu campioana VIDEO | ”Nu am făcut un joc rău”. Eugen Neagoe a sperat la măcat un punct din disputa cu campioana
VIDEO | Tavi Popescu a sclipit după mult timp şi a dat replica. ”Nu cred că dacă mi-am făcut părul aşa nu mai ştiu să joc” VIDEO | Tavi Popescu a sclipit după mult timp şi a dat replica. ”Nu cred că dacă mi-am făcut părul aşa nu mai ştiu să joc”

”Mesaje de la cluburi care voiau să plătească operaţia pentru el. Mă bucur că există omenie!”. Dani Coman, veşti foarte bune despre situaţia lui Dragoş Iancu

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 25 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21326564/1/petrolul-ploiesti-fc-hermannstadt-superliga-superbet-24-09-2023.jpg

Fotbalistul formaţiei FC Hermannstadt, Dragoş Iancu, faultat grav de Valentin Ţicu de la Petrolul Ploieşti în meciul din etapa a 10-a a SuperLigii, a fost operat pentru o fractură deschisă de peroneu şi va fi indisponibil 3-4 luni.

Preşedintele sibienilor, Dani Coman a declarat că tânărul jucător este într-o stare bună din punct de vedere psihic şi a trecut cu bine peste intervenţia chirurgicală.

Oficialul a punctat faptul că nu îi reproşează nimic lui Ţicu, deoarece consideră că nu a dorit să îl accidenteze pe Iancu.

”Se simte foarte bine după operaţie. A descurs foarte bine. Am stat de vorbă şi cu doctorii, dar şi cu el vreo 30 de minute. Era bine psihic. Suntem convinşi că îşi va reveni, la cum îl cunosc eu. 

Sunt momente neplăcute pentru orice jucător de fotbal. Am revăzut faza de mai multe ori. Ţicu nu a avut nicio intenţie să îl faulteze aşa dur. Accidentarea e una urâtă. A fost foarte greu. La pauză, am intrat în vestiar şi mă întrebau toţi de el. Nu are rost să vorbim despre meci.

Ce e bine e că operaţia a decurs bine şi că îşi va reveni şi va putea juca fotbal în continuare. Am primit mai multe mesaje de încurajare pentru el. Am primit mesaje de la cluburi care voiau să plătească operaţia pentru el. Mă bucur că există omenie!, a declarat Dani Coman, pentru cei de la DigiSport.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele