Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut” VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut”
Scandal de proporţii la un club din Superliga! Antrenorul a fost acuzat că şi-a făcut jucătorul „ţigan”, iar preşedintele a intervenit şi a lămurit totul | VIDEO EXCLUSIV Scandal de proporţii la un club din Superliga! Antrenorul a fost acuzat că şi-a făcut jucătorul „ţigan”, iar preşedintele a intervenit şi a lămurit totul | VIDEO EXCLUSIV
Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei
Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă” Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă”
VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2 VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2
Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă

Mehmet Topal a fost prezentat oficial la Petrolul Ploieşti! Tehnicianul turc, gata să se bată cu coloşii Superligii

Petrolul Ploiești Publicat pe 10 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21624971/1/conferinta-presa-petrolul-ploiesti-10-06-2024.jpg

Mehmet Topal este noul antrenor al Petrolului Ploieşti. Fostul mare jucător turc a semnat un contract valabil pentru următorii trei ani, iar experienţa din România va fi prima a lui Topal în funcţia de antrenor.

Mehmet Topal a susţinut în cursul zilei de luni (10 iunie), prima conferinţă de presă din postura de antrenor al formaţiei de pe „Ilie Oană” . Acesta a vorbit despre obiectivele pe care le-a stabilit atât pe termen scurt, cât şi pe termen lung.

”E o mare onoare pentru noi să fim aici. Ştim că am venit la o echipă mare. În viaţă am lucrat cu antrenori buni, cu nume importante. Asta face parte din experienţa mea. Când jucam fotbal încercam mereu să fiu la cel mai înalt nivel, aşa voi face şi ca antrenor.

Eu şi echipa mea vom da tot ce putem pentru echipa asta care are un secol de existenţă. Românii şi turcii nu diferă mult, sunt sigur că vom avea o relaţie bună aici. Nu prea am urmărit liga din România, precum pe cele mari din Europa, dar ştiu în mare parte despre ce e vorba.

Am avut puţin timp de analiză înainte să vin aici. N-am avut mult timp să analizăm. De o săptămână nu prea dormim, ne-am pregătit să ştim unde venim. Fotbalul românesc e mai tehnic decât cel turc. Vom fi o echipă care aleargă mult şi care luptă pe teren. Acesta este obiectivul nostru.

Targetul nostru de sezonul acesta e să jucăm în play-off. În 3 ani, încercăm să luăm titlul, să fim campioni. Nu am jucat nicăieri fără un obiectiv. Nu am avut contact cu oameni fără obiective în viaţă”, a spus Topal, la conferinţa sa de prezentare.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri