Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut” VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut”
Scandal de proporţii la un club din Superliga! Antrenorul a fost acuzat că şi-a făcut jucătorul „ţigan”, iar preşedintele a intervenit şi a lămurit totul | VIDEO EXCLUSIV Scandal de proporţii la un club din Superliga! Antrenorul a fost acuzat că şi-a făcut jucătorul „ţigan”, iar preşedintele a intervenit şi a lămurit totul | VIDEO EXCLUSIV
Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei
Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă” Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă”
VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2 VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2
Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă

Mehmet Topal a ajuns în România şi e pregătit să înceapă munca la Petrolul. „Mă voi duela şi cu Hagi, este o legendă!”

Petrolul Ploiești Publicat pe 9 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21623664/1/profimedia-0817395152.jpg

Mehmet Topal a aterizat în România şi a oferit primele declaraţii în calitate de antrenor al Petrolului Ploieşti.

Fostul jucător de la Galatasaray, Fenerbahce, Beşiktaş şi Valencia a fost alegerea noii conduceri a „lupilor” pentru poziţia de tehnician.

Mehmet Topal este pregătit să o antreneze pe Petrolul şi a declarat că abia aşteaptă duelurile cu Gică Hagi din postura de antrenor.

„Petrolul e un club foarte important. O să dăm tot ce avem mai bun, eu şi echipa mea. Vom vedea ce se va întâmpla. Am venit la o echipă foarte importantă, care are o istorie de 100 de ani.

Ştiam că voi veni la o echipă foarte mare, cu istorie. Vom face tot ce putem, pentru a ajunge la cel mai înalt nivel. Mă voi duela şi cu Hagi, este o legendă! Atât în Turcia, cât şi în România. Avem un respect uriaş pentru el. Are un caracter frumos, sunt foarte fericit că mă voi duela cu el.

Sunt foarte multe ştiri legate de faptul că puteam fi secundul lui Mourinho. Eu mi-am ascultat sufletul şi am venit aici. Vom aduce şi jucători noi, bineînţeles.”, a spus Mehmet Topal, citat de as.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri