Ultima oră
"Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV "Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0 VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0
VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri
Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB
Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV
U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe” U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe”

Mbappe, uşurat că a semnat cu Real Madrid. ”Doar pentru că zâmbesc nu înseamnă că voi marca goluri”

Real Madrid Publicat de Daian Cutu pe 4 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/21617505/1/profimedia-0877675595.jpg

Atacantul Kylian Mbappe a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că se simte uşurat după ce a plecat de la PSG şi a semnat cu Real Madrid.

El a spus că faptul că a jucat în sezonul recent încheiat la parizieni se datorează directorului sportiv Luis Campos şi antrenorului Luis Enrique.

”Este o mare uşurare. Este ceva care se vede uşor pe faţa mea. Am jucat mult mai puţin la finalul sezonului. Asta nu va fi o scuză pentru evoluţia mea la Euro. Am făcut multă muncă fizică cu antrenorul şi cu grupul. Obiectivul meu va fi să fiu în formă maximă pentru Euro. Este o competiţie complicată, poate mai complicată decât o Cupă Mondială, chiar dacă există multă presiune în jurul unei Cupe Mondiale.

Avem o grupă dificilă şi este o competiţie pe care nu am mai câştigat-o de 24 de ani, ceea ce este enorm pentru o ţară ca a noastră. Trebuie să fim pregătiţi şi să avem performanţe bune încă din faza grupelor. Un om fericit va avea probabil o performanţă mai bună decât un om nefericit. Avem o treabă de făcut şi doar pentru că zâmbesc nu înseamnă că voi marca goluri”, a declarat Mbappe.

El a subliniat că nu a fost nefericit la PSG, ci au fost lucruri care l-au făcut nefericit: ”La PSG, nu am fost nefericit. Nu pot să spun asta. Dar au fost lucruri care m-au făcut nefericit. Un jucător ca mine, cu statura mea, nu poate arăta când este nefericit. Dacă cel pe care îl urmăreşti este nefericit, e greu de urmărit.

Antrenorul, jucătorii şi staff-ul m-au ajutat foarte mult şi ar fi un pic urât să vin şi să scuip după ce am plecat la un nou club. Sunt lucruri şi oameni care m-au făcut nefericit, bineînţeles.

Dar sunt plătit cu o grămadă de bani ca să joc fotbal şi asta e doar fotbal. Există multă presiune, şi o spun din nou, nu aş dori asta nimănui. Dar este nepotrivit să mă plâng, pentru că sunt lucruri mai rele în lume”.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele