Ultima oră
Mircea Rednic revine în bătălia pentru play-off. ”Trebuie să recuperăm punctelele pe care le-am pierdut acasă” Mircea Rednic revine în bătălia pentru play-off. ”Trebuie să recuperăm punctelele pe care le-am pierdut acasă”
"El Clasico" şi meciurile din Superligă vor fi analizat la Fotbal Show "El Clasico" şi meciurile din Superligă vor fi analizat la Fotbal Show
VIDEO | Petrolul Ploieşti - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | Petrolul Ploieşti - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
VIDEO | UTA Arad - Gloria Buzău 1-0. Un autogol ireal a făcut diferenţa! VIDEO | UTA Arad - Gloria Buzău 1-0. Un autogol ireal a făcut diferenţa!
NEWS ALERT | Anunţul lui Neluţu Varga cu privire la Dan Petrescu NEWS ALERT | Anunţul lui Neluţu Varga cu privire la Dan Petrescu
Roberto Mancini va primi o sumă colosală după ce a fost demis de la naţionala Arabiei Saudite Roberto Mancini va primi o sumă colosală după ce a fost demis de la naţionala Arabiei Saudite

Marius Şumudică, surpriză pentru derby-ul FCSB - Rapid? Reacţia antrenorului

Rapid Publicat ieri, 17:25
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21814385/1/sumudica-rapid.jpg

FCSB primeşte vizita Rapidului, duminică, de la ora 21:00, într-un duel ce face parte din cadrul rundei cu numărul 14. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

În lotul giuleştenilor ar putea apărea un jucător despre care s-a speculat că ar putea pleca în iarnă, chiar dacă a ajuns la echipă înainte de startul campionatului, Timotej Jambor, pentru care s-a plătit un milion de euro. Atacant slovac în vârstă de 21 de ani, Jambor a venit de la formaţia slovacă MSK Zilina.

Timotej Jambor, în lotul Rapidului pentru derby-ul cu FCSB?

Timotej Jambor nu a reuşit să înscrie până acum pentru Rapid, cu toate că a jucat 10 partide în tricoul formaţiei bucureştene. Atacantul se părea că este ca şi plecat din Giuleşti, iar că Marius Şumudică ar prefera să le facă loc în lot noilor achiziţii: Clinton N'Jie şi Aaron Boupendza.

Înaintea partidei cu FCSB, Şumudică a spus despre slovac:

Nu ne gândim la absolut nimic. Jambor este la antrenament, voi vedea. Voi alcătui lotul astăzi după antrenament şi îi voi prezenta directorului sportiv lotul care va lua parte la meciul cu FCSB.

În momentul de faţă nu există discuţii de genul acesta”.

Rapid a plătit un milion de euro pentru Timotej Jambor 

În urma partidei slabe cu FC Botoşani, din urmă cu două runde, în care moldovenii s-au impus surprinzător cu 2-0, şi în care atacantul slovac a avut o prestaţie ştearsă din nou, la Rapid s-ar fi luat, se pare, decizia ca Jambor să fie pus pe lista de transferuri în această iarnă.

Timotej Jambor părea un transfer cel puţin interesant făcut de Rapid, în momentul în care giuleştenii au plătit 1 milion de euro în vară, pentru a-l aduce.

Slovacul a marcat 21 de goluri şi a oferit 8 pase decisive în cele 90 de meciuri de apariţii, pentru MSK Zilina, dar a fost departe de ceea ce a realizat la formaţia din ţara sa.

  • 700.000 de euro este cota lui Timotej Jambor, conform Transfermarkt.com.

Giuleştenii şi-au pus mari speranţe în Timotej Jambor

În vară, Rapid l-a achiziţionat pe Timotej Jambor, atacantul naţionalei U21 a Slovaciei, unul dintre cei mai promiţători jucători din ţara fostei adversare a României de la Euro 2024. În ultimul sezon, în care echipa sa a terminat pe locul 4, Jambor a marcat 6 goluri în 25 de meciuri de campionat, evoluând şi în patru partide din UEFA Conference League.

Pentru naţionala U21 a Slovaciei, Timotej a marcat două goluri în şapte meciuri, ultimele două disputându-le chiar la începutul acestei luni.

Atacantul slovac a semnat cu Rapid până în 2028. Crescut la Tatran Presov şi Zilina, Jambor a făcut pasul către prima formaţie a Zilinei, unde a jucat în 76 de meciuri de campionat, punctând de 19 ori.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele