Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Marius Şumudică, după ce a primit medalia de campion de la CFR Cluj. ”Dacă nu îmi dau medalie, să-mi dea vreo trei kilograme de cârnaţi”

CFR Cluj Publicat de Ovidiu Neacşu pe 6 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20765121/1/zjfhmmewzdcyzmvmzji1mmjlymnkotbinjaxmtblnq-thumb.jpg

Marius Şumudică (51 de ani) a fost antrenorul lui CFR Cluj pentru o perioada scurtă de timp, dar echipa din Ardeal nu a uitat de el şi i-a trimis o medalie de campion.

Marius Şumudică a avut o contribuţie destul de importantă la câştigarea celui de-al cincilea titlu consecutiv în Liga 1, el a calificat echipa în Conference League şi a lăsat-o pe locul 1 în campionat, apoi a fost dat afară. Antrenorul a primit medalia de campion de la fosta echipă, dar recunoaşte că îşi dorea altceva de la CFR, mai exact cârnaţi. 

"Da, i-a fost dată medalia impresarului meu, Cătălin Liţă, de către Bilaşco şi le mulţumesc că s-au gândit la mine, s-au gândit la aportul avut la titlul câştigat şi le doresc tot binele. Şi lui Dan Petrescu să ajungă cel puţin în grupele Europa League.

M-am simţit bine la Cluj şi îmi plac cârnaţii ăia, virşli, sunt o combinaţi de oaie cu vită, ceva de genul ăsta. Şi am zis că, dacă nu îmi dau medalie, să facă un pustiu de bine să-mi dea vreo trei kilograme de cârnaţi. Au preferat medalia pentru că sunt scumpi cârnaţii", a spus Marius Şumudică, pentru Digi Sport.

Ce a spus Marius Şumudică despre partida tur a CFR-ului cu Pyunik Erevan 

"Nu putem face o comparaţie, noi ne-am calificat în prelungiri la Banja Luka, cu un public apăsător. Era diferenţă mare, un stadion arhiplin şi jucători mai valoroşi. Chiar mă uitam la lotul lui Erevan şi am văzut că e de 6 milioane de euro, pe când la CFR este de 30 de milioane. Deci de 5 ori.

Nu e normal să spun, că e un coleg al meu, a venit după mine la CFR, deci nu putem face comparaţie. Dar nu trebuie să ne ascundem şi trebuie să spunem lucrurilor pe nume. Această echipă cu care joacă acum CFR s-ar bate la retrogradare în campionatul nostru. Le trebuia paşaport să treacă de centrul terenului. Diferenţă mare de valoare, imensă! Nu ştiu (n.r.: de ce nu a putut CFR să înscrie), cei implicaţi să răspundă!

Nu am pomenit, la un meci de Champions League, ca una dintre echipe să nu aibă construcţie şi să nu aibă 5-6 pase elaborate. E greu. Poate au văzut alţii altceva, dar eu nu sunt deloc răutăcios", a spus Şumudică, pentru aceeşi sursă.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele