Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Marius Şumudică dă de pământ cu un jucător al Rapidului: „M-am uitat la el, săracul..”

Rapid Publicat pe 7 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21694502/1/profimedia-0850177422-1.jpg

Sepsi OSK a încheiat la egalitate în deplasare, scor 2-2, cu Rapid Bucureşti, în ultimul meci al etapei a patra din Superligă.

Rapid se află într-o criză din care pare că nu poate ieşi. Giuleştenii au o singură victorie în ultimele 13 runde din campionat, ultima fiind în ultimul duel din play-off din sezonul trecut cu FCSB.

Jambor, fotbalistul transferat de Rapid în această vară de la MSK Zilina în schimbul sumei de 1 milion de euro a fost printre cei mai criticaţi jucători după remiza din Giuleşti.

„(n.r. Jambor) M-am uitat la el, săracul.. Pe cuvântul meu, îl compătimeam, aveam compasiune pentru el. E un tip crud. Este aruncat într-o vâltoare. M-am uitat ieri, a avut o minge în partea stângă, n-are nici viteză, foarte lent.

L-a luat Ninaj, a ajuns în faţa lui cu 3-4 metri, în condiţiile în care el avea 3-4 metri în faţă. A avut pe 16 metri să dea la poartă, n-are încredere. E crud, se vede că suferă. Se vede că nu e uşor. Chiar mi-a părut rău.

Ok, că nu sunt eu tipul să spun că are calitatea x, nu le ştiu nici eu pe toate. Poate o să îl vândă pe 6-7 mai târziu, dar acum e un tip crud, care nu face parte din puzzle-ul Rapidului, la momentul ăsta. Echipa este în degringoladă şi are nevoie de cineva care să îi scoată. El nu are unde în momentul ăsta“, a spus Marius Şumudică la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele