Ultima oră
VIDEO | Toate meciurile din noul format Champions League se văd la Prima Sport. Au început Juventus - PSV şi Young Boys - Aston Villa! VIDEO | Toate meciurile din noul format Champions League se văd la Prima Sport. Au început Juventus - PSV şi Young Boys - Aston Villa!
O sportivă din Benin, căutată în Franţa. Ea şi-a lăsat copilul la grădiniţă şi nu s-a mai întors după el

O sportivă din Benin, căutată în Franţa. Ea şi-a lăsat copilul la grădiniţă şi nu s-a mai întors după el
După faptă şi răsplată! Un fotbalist român a fost inclus în echipa săptămânii alături de superstaruri precum Kane sau Lamine Yamal După faptă şi răsplată! Un fotbalist român a fost inclus în echipa săptămânii alături de superstaruri precum Kane sau Lamine Yamal
VIDEO | CSM Reşiţa - Csikszereda 2-3. Meci spectaculos în Liga 2, decis de un autogol incredibil VIDEO | CSM Reşiţa - Csikszereda 2-3. Meci spectaculos în Liga 2, decis de un autogol incredibil
O nouă ”săgeată” din partea lui Becali cu destinaţia Louis Munteanu:  „El a dat-o în străchini” O nouă ”săgeată” din partea lui Becali cu destinaţia Louis Munteanu: „El a dat-o în străchini”
Breaking News! Atacantul ”distrus” de Becali se retrage la 26 de ani: ”Era apăsat de ceea ce i s-a întâmplat!”
Breaking News! Atacantul ”distrus” de Becali se retrage la 26 de ani: ”Era apăsat de ceea ce i s-a întâmplat!”

Marius Şumudică a făcut lumină! Ce se întâmplă cu jucătorul care era ca şi transferat la Rapid. „Sunt convins”

Rapid Publicat pe miercuri, 17:30
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21729937/1/poli-iasi-fc-rapid-1923-bucuresti-superliga-superbet-23-08-2024-1.jpg

Marius Şumudică a vorbit despre situaţia complicată a transferului lui Aaron Boupendza şi a clarificat mai multe aspecte.

Atacantul gabonez, care ultima oară a evoluat în MLS, la formaţia Cincinnati, a fost prezentat de echipa egipteană Zamalek, cu toate că nu a semnat un contract cu aceştia. Acest lucru a fost dezvăluit de Marius Şumudică, antrenorul Rapidului susţinând că Boupendza va ajunge în „Giuleşti”, în cele din urmă.

„Mi s-a blocat Whatsapp-ul. Zeci de agenţi, ziarişti sau impresari din Turcia, Egipt şi Arabia Saudită mi-au scris. Un club din Egipt l-a prezentat, dar băiatul nu semnase niciun contract. În momentul de faţă se află în Nigeria, unde trebuie să ia viza Schengen ca să intre în ţară.

Va ajunge în România într-o zi sau două, după care va intra în aceleaşi proceduri. Se vor depune actele şi vom aştepta viza şi permisul de muncă. E o formalitate, sunt convins, ţin legătura cu el zi de zi.

Primeşte ameninţări din partea egiptenilor, că şi-ar fi dat cuvântul, că i-ar fi luat bilete de avion. Paşaportul lui este la Ambasada României din Nigeria. Urmează să perfecteze actele cu clubul nostru.

Este unul dintre cei mai mari atacanţi care va ajunge în România vreodată. A refuzat o ofertă dublă, extraordinară din Egipt. Zamalek e ca şi Real Madrid al Africii. M-au sunat fel de fel de ziarişti, producători TV, dacă nu eram eu nu venea niciodată la Rapid.

Au contat şi eforturile financiare pe care le-au făcut domnii Şucu şi Angelescu. Nu este uşor să aduci un jucător de genul ăsta. E cea mai grea perioadă din cariera mea de antrenor, niciodată n-am mai trăit aşa ceva.

Îmi doresc foarte mult să reuşesc, venerez şi iubesc echipa asta. E un vis ceea ce trăiesc, mi-am dorit foarte mult să ajung la Rapid, trebuie să fac tot ceea ce ţine de mine să reuşesc”, a declarat Şumudică, la Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele