Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - ”U” Cluj 1-0, în direct la Prima Sport 1. Bodişteanu deschide scorul VIDEO | FC Botoşani - ”U” Cluj 1-0, în direct la Prima Sport 1. Bodişteanu deschide scorul
Adrian Mititelu a anunţat cine va sta pe banca lui FCU Craiova Adrian Mititelu a anunţat cine va sta pe banca lui FCU Craiova
Billel Omrani ar putea debuta la noua echipă în această săptămână. ”Vom da şansa şi altor jucători” Billel Omrani ar putea debuta la noua echipă în această săptămână. ”Vom da şansa şi altor jucători”
Un virus îi dă de furcă lui Louis Munteanu. ”Într-un final a ajuns la un specialist” Un virus îi dă de furcă lui Louis Munteanu. ”Într-un final a ajuns la un specialist”
Zulte Waregem a pregătit o festivitate pentru atacantul Jelle Vossen la meciul 600 al carierei. Dar jucătorul nu a fost introdus în teren Zulte Waregem a pregătit o festivitate pentru atacantul Jelle Vossen la meciul 600 al carierei. Dar jucătorul nu a fost introdus în teren
Fabrizio Romano anunţă o supriză de proporţii! Vinicius Junior nu va lua Balonul de Aur Fabrizio Romano anunţă o supriză de proporţii! Vinicius Junior nu va lua Balonul de Aur

Marius Şumudică a făcut anunţul chiar după meciul cu FCSB! Titularul naţionalei pe care îl doreşte cu insistenţă la Rapid: „Este numărul 1”

Rapid Publicat astăzi, 09:18
mail-share icon Email

Rapid a remizat duminică seara pe terenul FCSB-ului, scor 0-0, în etapa a 14-a din Superligă.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21816752/1/sumudica-rapid.jpg

Imediat după fluierul final al derby-ului de pe „Arena Naţională”, Şumudică a dezvăluit că are în plan să aducă la Rapid un titular de la echipa naţională. Este vorba despre Denis Drăguş, jucător ce evoluează în prezent pentru Trabzonspor şi cu care Şumi a colaborat în perioada în care amândoi se aflau la Gaziantep.

”Mi l-aş dori pe Drăguş, să fiu sincer. Din câte văd, nu se adaptează acolo (n.r. la Trabzonspor). Vom încerca să facem o ofertă în iarnă, dacă există posibilitatea unui împrumut. Mi-aş dori din suflet să-l aduc aici, este finul meu, un jucător care este numărul 1 la echipa naţională din postura de vârf de atac.

A venit să-i fiu fin după ce a marcat 14 goluri şi avea salariu 20.000 de euro. Acum are peste un milion. Este numărul 1 la echipa naţională. Este prima soluţie ca vârf de atac, ar juca într-un picior aici, cum să nu se adapteze? Comparăm liga din Turcia cu cea din România... nu putem compara.

Toţi jucătorii pe care i-am luat s-au adaptat. Vreau un exemplu de jucător care nu s-a adaptat! Găman îmi scrie şi acum, Silviu Lung, Junior Morais, Boldrin, Budescu, Săpunaru. I-am luat pe Maxim, Drăguş, nici nu mai ştiu câţi am pe buletin”, a spus Marius Şumudică, la conferinţa de presă.

  • 15 meciuri a jucat Denis Drăguş pentru Trabzonspor
  • Un gol şi o pasă decisivă a reuşit Denis Drăguş pentru clubul din Turcia
  • 4.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Denis Drăguş, potrivit Transfermarkt
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele