Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

Marius Ştefănescu, optimist după victoria clară a lui Sepsi în preliminariile Conference League. ”Urmează Aktobe, primul meci e acasă şi sper să-l rezolvăm”

Sepsi OSK Publicat pe 3 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21274786/1/stee.jpg

Sepsi s-a impus de o manieră clară pe teren propriu, cu scorul de 4-0, în faţa formaţiei bulgare CSKA Sofia, în manşa a doua a turului secund preliminar din Conference League. Partida a putut fi urmărită în direct pe Prima Sport 3 şi online pe PrimaPlay.ro.

Marius Ştefănescu s-a arătat extrem de optimist, după victoria clară a lui Sepsi şi speră ca formaţia din Covasna să poată rezolva meciul cu Aktobe, din turul 3 preliminar, încă din manşa tur.

”Un meci de colecţie, un meci foarte bun făcut de noi. Ştiam că o să vină să se califice, dar nu ştiau ce-i aşteaptă. Mă bucur că am reuşit să ne calificăm. Scorul spune totul!

Ne bucură că nu luăm goluri şi sper să ducem cât mai mult această serie. Treaba noastră e să ne pregătim bine, până acum ne iese totul. Urmează Aktobe, o deplasare lungă, dar primul meci e acasă şi sper să-l rezolvăm de aici.

Nu ştiu nimic despre plecare mea, nu ştiu despre ce se vorbeşte. Înţeleg ce spune patronul, dar dânsul decide. Dacă cluburile se înţeleg, urmează să văd şi eu şi vom vedea ce se va întâmpla.

Tot timpul la fotbal este presiune, dar nu mă gândesc să plec. Mă simt bine la Sepsi”, a declarat Marius Ştefănescu, la finalul partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele