Ultima oră
Fostul ”secund” de la Dinamo a devenit principal în Liga 2 Fostul ”secund” de la Dinamo a devenit principal în Liga 2
Instanţa supremă a Uniunii Europene consideră că regulile FIFA privind transferul jucătorilor încalcă legislaţia UE Instanţa supremă a Uniunii Europene consideră că regulile FIFA privind transferul jucătorilor încalcă legislaţia UE
”Ca să îl încurajez”. Mărire considerabilă de salariu pentru un jucător de la FCSB ”Ca să îl încurajez”. Mărire considerabilă de salariu pentru un jucător de la FCSB
Costel Căşuneanu, încântat de Super Rally Bucureşti: Un podium ar fi o bucurie pentru noi Costel Căşuneanu, încântat de Super Rally Bucureşti: Un podium ar fi o bucurie pentru noi
Surprizele lui Mircea Lucescu pentru ”dubla” din Liga Naţiunilor cu Cipru şi Lituania Surprizele lui Mircea Lucescu pentru ”dubla” din Liga Naţiunilor cu Cipru şi Lituania
Gigi Becali nu a stat pe gânduri şi a băgat mâna adânc în buzunar! Primele jucătorilor, după victoria cu PAOK. „Eram prea bucuros!” Gigi Becali nu a stat pe gânduri şi a băgat mâna adânc în buzunar! Primele jucătorilor, după victoria cu PAOK. „Eram prea bucuros!”

”Mai avem nevoie de timp”. Daniel Niculae a tras concluziile după cantonamentul Rapidului

Rapid Publicat pe 12 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21459362/1/daniel-niculae.jpg

Cantonamentul Rapidului este pe cale să se încheie, iar Daniel Niculae a scos în evidenţă câteva aspecte înaintea reînceperii Superligii.

Preşedintele giuleştenilor a scos în evidenţă aspectele pozitive în urma cantonamentului, dar a vorbit şi despre accidentările apărute. Daniel Niculae e de părere că transferurile făcut de ”alb-vişinii” în acestă iarnă vor face diferenţa.

”A fost un cantonament bun, putea fi foarte bun, dacă nu aveam unele accidentări pe final. Dar e cumva normal, a apărut o stare de oboseală, aşa e când vii după vacanţă, apoi începi brusc şi încarci. Nici nu poţi încărca mult, pentru că mai este doar o săptămână până la startul campionatului.

Am făcut lucruri bune, dar şi mai puţin bune în aceste amicale, sunt lucruri care se vor regla, perioada este una scurtă, au venit jucători noi. Încă suferim la relaţii de joc, mai avem nevoie de timp să le sudăm, dar se vor regla prin antrenamente şi la meciuri. Vom creşte.

Eu zic că am făcut transferuri bune, ne vor ajuta să ne îndeplinim obiectivele. Au şi ei nevoie de timp, nu e uşor să schimbi echipa, ţara, trebuie să avem răbdare şi, împreună cu ceilalţi jucători, vor forma o echipă competitivă care să se bată la primul loc”, a declarat Daniel Niculae.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele