Ultima oră
MM Stoica, atac furibund la adresa unui club din Superliga: „Noi dăm 80.000 să jucăm pe un stadion impecabil şi ei joacă la Vama Veche” | VIDEO EXCLUSIV MM Stoica, atac furibund la adresa unui club din Superliga: „Noi dăm 80.000 să jucăm pe un stadion impecabil şi ei joacă la Vama Veche” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Inter - Torino 3-2. Marcus Thuram a adus victoria cu un ”hattrick” VIDEO | Inter - Torino 3-2. Marcus Thuram a adus victoria cu un ”hattrick”
E gata! Becali e de neoprit şi mai face un transfer după victoria cu PAOK! Anunţul patronului

E gata! Becali e de neoprit şi mai face un transfer după victoria cu PAOK! Anunţul patronului
VIDEO | Francesco Bagnaia a câştigat şi cursa principală de la Motegi. Italianul a redus mult din ecart în clasamentul general VIDEO | Francesco Bagnaia a câştigat şi cursa principală de la Motegi. Italianul a redus mult din ecart în clasamentul general
Tun financiar pe care îl poate da Gigi Becali dacă îl vinde pe Bîrligea! Care este de fapt clauza reală din contractul atacantului Tun financiar pe care îl poate da Gigi Becali dacă îl vinde pe Bîrligea! Care este de fapt clauza reală din contractul atacantului
Anunţul lui Dani Carvajal după ce s-a accidentat grav: ”Revin ca o bestie!”

Anunţul lui Dani Carvajal după ce s-a accidentat grav: ”Revin ca o bestie!”

Lovitură pentru ”U” Cluj. Un jucător de bază va lipsi o perioadă importantă

U Cluj Publicat de Daian Cutu pe 22 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21356275/1/farul-constanta-universitatea-cluj-superliga-superbet-21-10-2023.jpg

Farul Constanţa a terminat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa U Cluj, în etapa a 13-a din Superliga.

La Ovidiu, clujenii au deschis scorul în minutul 16, când Cîmpanu a profitat de o neînţelegere între portarul Aioani şi Grameni. Farul a dominat apoi prima repriză, dar nu a reuşit să înscrie. Egalarea a venit abia în minutul 66, de la golul lui Tudor Băluţă, care a primit o pasă extraordinară de la Budescu.

Trupa lui Ioan Ovidiu Sabău a mai bifat un rezultat bun, dar a primit şi o veste proastă. Lucas Masoero s-a accidentat, iar cei de la GSP.ro scriu că stoperul va lipsi aproximativ o lună.

Ardelenii sperau în primă fază ce omul de bază al defensivei să poată fi apt mai devreme. Astfel, în următoarele partide centrul defensivei va fi asigurat de tandemul: Mitrea şi Miron.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele