Ultima oră
”Mănânc tofu pane, nu se mai mănâncă caşcaval!”. Chipciu, fabulos după ce ”U” a dat de pământ cu Rapid | VIDEO

”Mănânc tofu pane, nu se mai mănâncă caşcaval!”. Chipciu, fabulos după ce ”U” a dat de pământ cu Rapid | VIDEO
”Au fost daţi la o parte, dar tot ei fac treabă!”. Basarab Panduru aplaudă echipele de pe podium din Superligă | VIDEO EXCLUSIV

”Au fost daţi la o parte, dar tot ei fac treabă!”. Basarab Panduru aplaudă echipele de pe podium din Superligă | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Şumudică a spus lucrurilor pe nume, după debutul dezamăgitor în „Giuleşti”. „Ce să fac? Nu se poate să arătăm aşa” VIDEO | Marius Şumudică a spus lucrurilor pe nume, după debutul dezamăgitor în „Giuleşti”. „Ce să fac? Nu se poate să arătăm aşa”
Ultimă oră! Giorgio Chiellini, revenire de senzaţie la o fostă campioană din Serie A: ”Am revenit acasă!”

Ultimă oră! Giorgio Chiellini, revenire de senzaţie la o fostă campioană din Serie A: ”Am revenit acasă!”
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău, critic la finalul meciului, chiar dacă echipa lui merge ceas. „Trebuie să le analizăm şi să le evităm” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău, critic la finalul meciului, chiar dacă echipa lui merge ceas. „Trebuie să le analizăm şi să le evităm”
VIDEO | GOOOL Andrei Raţiu! Fundaşul român, execuţie superbă din afara careului VIDEO | GOOOL Andrei Raţiu! Fundaşul român, execuţie superbă din afara careului

Lovitură neaşteptată! Alexandru Cicâldău revine în Superliga. UPDATE: S-a întors la 180 de grade! Giovanni Becali a dezvăluit ce se va întâmpla cu jucătorul

Petrolul Ploiești Publicat pe 9 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21727150/1/profimedia-0767035491-1.jpg

UPDATE 9-09, ora 13:40: Giovanni a dezvăluit că mutarea lui Alexandru Cicâldău la Petrolul a picat.

Cu toate că împrumutul mijlocaşului la Petrolul părea rezolvat, iar oficialii prahoveni au anunţat că există şanse foarte mari ca Cicâldău se semneze cu formaţia din Ploieşti, agentul jucătorului a dezvăluit că mutarea a picat.

Giovanni Becali a explicat că decizia a fost luată pe motiv că ploieştenii sunt consideraţi rău-platnici. Reputatul agent a vorbit despre situaţia mijlocaşului şi a dat de înţeles că Universitatea Craiova este singura echipă din Superliga la care ar putea reveni Cicâldău.

„Va veni în România cu un avion privat şi va fi numai jucătorul Craiovei. Dacă nu se rezolvă cu Craiova, va rămâne la Galata, să-şi ia tot contractul.

E de ultimă oră, da. Noi am schimbat, pentru că am considerat că Universitatea Craiova e echipă de cupă europeană, iar la Petrolul se pot întâmpla multe, bune şi rele. Asta-i meseria noastră, să găsim cel mai bun lucru pentru jucător, să aibă siguranţa contractului, să fie plătit.

Ce să le fac celor de la Ploieşti? Nu sunt nişte sponsori sau nişte proprietari care să depună cinci milioane de euro în bancă la Petrolul? Sunt jucători care încă au bani de luat, ca Musi de la FCSB. De la FCSB nu m-a sunat nimeni pentru Cicâldău”, a declarat Giovanni Becali, la Fanatik.

_______________________________________________

Alexandru Cicâldău ar urma să semneze cu Petrolul Ploieşti în următoarele ore, după ce Galatasaray s-a înţeles cu ploieştenii pentru un împrumut al mijlocaşului.

  • România - Lituania, luni ora 21:45, pe Prima TV.

Jucătorul de 27 de ani s-a înţeles cu Petrolul, cu toate că pentru el a existat şi varianta revenirii la Universitatea Craiova. Cicâldău ar urma să ajungă în ţară în jurul zilei de astăzi, pentru a semna cu „lupii galbeni”, conform fanatik.ro.

Relaţia bună dintre Petrolul şi Galatasaray, bazată pe faptul că patronii formaţiei din Ploieşti sunt un grup de acţionari din Turcia, a ajutat în realizarea mutării.

  • 3 milioane de euro valorează Cicâldău, conform site-ului de specialitate Transfermarkt
  • până în iulie 2026 mai are mijlocaşul contract cu Galatasaray
  • 32 de meciuri a jucat Cicâldău în sezonul trecut pentru Konyaspor, formaţie la care a fost împrumutat de Galatasaray
  • 38 de selecţii şi 4 goluri sunt cifrele mijlocaşului pentru echipa naţională
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri